ÇANAKKALE AKŞENER’İ BEKLİYOR

Demir Leydi lakabıyla tanınan İçişleri Eski Bakanı Meral Akşener Çanakkale’ye geliyor. Referandum sürecinde “Hayır” çalışmalarını sürdüren Akşener Milli İradenin Önemi’ konulu konferansta taraftarlarına seslenecek.

ÇANAKKALE AKŞENER’İ BEKLİYOR
Yayınlama: 08.02.2017
6.658
A+
A-

ÇATUMSİAD Çanakkale organizasyonu olan programa katılacak olan eski İçişleri Bakanı ve MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener 11 Şubat Cumartesi günü Kolin Hotel’de düzenlenecek ‘Milli İradenin Önemi’ konulu konferansta konuşacak. Konferans saat 14.00’da başlayacak.

Referandum sürecinde “Hayır” çalışmalarına 4 Şubat’ta Yalova’da başlayan Akşener, Ülkücüler “Hayır” diyecek açıklaması yapmıştı. Çalışmalarını sürdüren Akşener programına Çanakkale’de devam edecek. Tüm vatandaşların davetli olduğu konferansa ülkücüler başta olmak üzere Çanakkalelilerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.  

 

 

 

 

Akşener Kimdir

 

Meral Akşener (d. 18 Temmuz 1956, İzmit, Kocaeli), Türk siyasetçi, eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve eski İçişleri Bakanı. 1995 ve 1999 Türkiye genel seçimleri‘nde Doğru Yol Partisi (DYP) milletvekili olarak meclise giren Akşener, 1996 ve 1997 yılları arasında Necmettin Erbakan tarafından kurulan koalisyon hükümetinde İçişleri Bakanlığı görevini sürdürmüştür. 2007, 2011 ve Haziran 2015 Türkiye genel seçimleri‘nde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili olarak meclise girmiştir. Kasım 2015 genel seçimleri‘nde partisinden milletvekili adayı gösterilmemiştir.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.