ÇANAKKALE EVLATLARINA ÖRNEK OLSUN..!

ÇANAKKALE EVLATLARINA ÖRNEK OLSUN..!
Yayınlama: 11.05.2024
Düzenleme: 11.05.2024
3.352
A+
A-

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir’in ülke sınırlarını aşan başarısı siyasi ayrım olmaksızın toplumun her kesimi tarafından takdir ile karşılandı.

Bu başarının altında uyumlu ve verimli çalışmanın yattığına dikkat çeken Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ise “Kardeşim” diye hitap ettiği Kaşdemir’in tüm Çanakkale evlatlarına örnek ve hedef olacağını söyleyerek uyumlu çalışmanın gücüne vurgu yaptı…

 

 

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Türkiye-Yeni Zelanda ilişkilerine katkılarından ötürü 2024 yılı Yeni Zelanda Liyakat Nişanı Onursal Üyeliği ile ödüllendirilmiş, nişan bizzat Yeni Zelanda Genel Valisi Cindy Kiro tarafından takdim edilmişti.

Ulusal basında da geniş yer bulan uluslararası başarı herkes tarafından takdirle karşılanırken bir tebrikte AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’den geldi.

 

 

KARIŞAN DEĞİL KUCAKLAYAN ANLAYIŞIN BAŞARISI…

 

Ağabey kardeş yakınlığı içersinde ki bu uyumlu birlikteliğin başarının anahtarı olduğunu vurgulayan bir mesaj yayınlayan Milletvekili Gider; “Yeni Zelanda Devleti Liyakat Nişanı ve Onursal Üyeliğine layık görülen kardeşim, Tarihi Alan Başkanımız, Çanakkale Evladı İsmail Kaşdemir’i tebrik ediyorum.

Tarihi Alanda yaptığı verimli ve uyumlu çalışmaları ile çıtayı çok daha yukarıya taşıyacağına olan inancım tamdır. Onun başarısı tüm ÇANAKKALE EVLATLARINA örnek ve hedef olacaktır” diyerek birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

 

 

KAZANAN DAİMA ÇANAKKALE OLDU…

 

Kaşdemir’in milletvekili Gider’in bürokrat olduğu ardından ise Gider’in milletvekilliği Kaşdemir’in bürokratlık yaptığı dönemlerde uyumlu çalışmalarıyla dikkat çeken ikili, sık sık bir araya gelerek Çanakkale için önem arz eden birçok projenin hayata geçmesine öncülük etmişti.

Aynı uyum, Ayhan Gider’in Çanakkale İl Özel İdare Genel Sekreteri, Mehmet Daniş’in ise AK Parti Çanakkale Milletvekili olduğu ve ardından Gider milletvekili seçilirken Daniş’in Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı olarak görev yaptığı dönemde de yakalanarak birlikte önemli yatırım ve hizmetlerin önü açılmıştı.

Siyaset ve bürokrasinin hizmet odaklı bir anlayışla, kavga ve gürültüden, polemik yaratacak söylemlerden uzak durarak, rekabet yerine görev alanlarına müdahale etmeden, uyum içerisinde birlikte hareket etmesinin sonucu olarak ise kazanan daima Çanakkale oldu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş