ÇANAKKALE İÇİN HAYALLERİ DE İDDİASI DA BÜYÜK..!

ÇANAKKALE İÇİN HAYALLERİ DE İDDİASI DA BÜYÜK..!
Yayınlama: 21.07.2023
Düzenleme: 21.07.2023
2.021
A+
A-

Yeşilyurt Köyünün kapılarını dünya turizmine açan ve çevreci kimliği ile öne çıkan başarılı turizmci ve iş insanı, tecrübeli siyasetçi Avukat Mehmet Öngen, Çanakkale Belediye Başkanlığı yarışında bende varım dedi.

 

Kişiler üzerinden ayrışmaya yol açan gruplaşmaların dışında kalmayı tercih ederek vizyon ve dikkat çeken projeleri ile öne çıkan Öngen, özellikle kadın ve gençlerden oluşan geniş bir ekip ile yol alıyor ve alanında uzman kişilerle Çanakkale için ürettiği projelere yoğunlaşıyor.

 

Bu muhteşem şehri ortak akıl ve sinerji ile hep birlikte yöneteceğiz diyen Belediye Başkan Aday Adayı Av. Mehmet Öngen, 5 yılın sonunda Çanakkale’yi kimsenin tanıyamayacağı bir estetik ve güzelliğe kavuşturma sözü veriyor…

 

 

Yerel seçim tarihi yaklaşmasına rağmen diğer siyasi partilerde Çanakkale belediye başkan aday adayları sessizliğini korusa da CHP’de oldukça hareketli günler yaşanıyor.

Mevcut Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eski vekil Muharrem Erkek açıktan yarışarak bir süredir kıyasıya bir rekabet sürdürüyor. Ancak bu demokrasi yarışına üçüncü kulvardan çok iddialı bir şekilde giren başarılı turizmci Avukat Mehmet Öngen şimdiden dengeleri alt üst edecek gibi görünüyor. Tecrübesi, başarıları ve projeleriyle öne çıkan Av. Öngen, şimdiden kamuoyunun dikkatini çekmeyi başarıyor.

 

 

SAHADA VATANDAŞI DİNLİYOR, OFİSTE PROJEYE DÖNÜŞTÜRÜYOR…

 

Hukukçu, turizmci ve çevreci bir iş insanı olarak Çanakkale’nin tanınmış isimlerinden olan Av. Mehmet Öngen, Çanakkale Belediye Başkan aday adaylığı için bir süredir sürdürdüğü saha çalışmalarını açtığı seçim ofisi ile hızlandırdı.

Öngen, 37 yıl önce SHP Ayvacık ilçe başkanı olarak başladığı siyasi yaşamında uzun yılların birikim ve vizyonu, büyük bir enerji ile şimdi Çanakkale Belediye Başkanlığına taşımayı hedefliyor. Mehmet Öngen, uzun bir süredir sahada çalışmalarını yürütüyor, örgütüyle ile esnafla vatandaşlarla, STK ve meslek örgütleriyle görüşmelerini sürdürüyordu.

Şimdi ise İnönü Caddesi. İŞ-KUR karşısı, NO:49 daki Muhtaroğlu Apartmanın 20 nolu dairesinde seçim ofisini açarak partililer ve vatandaşlarla burada yoğun görüşmeler yapıyor.

 

 

ÇANAKKALE İÇİN UZMAN EKİP İLE ÇALIŞIYOR…

 

Avukat Mehmet Öngen, yıllardır Çanakkale’de hep aynı kişiler üzerinde odaklanan ve bu nedenle keskin gruplaşmalara yol açan anlayışların dışında kalmayı özen göstererek vizyonu ve projeleri ile öne çıkmaya dikkat eden bir isim.

Kutuplaştırma yerine birleştirici politikasıyla seçim ofisinde ağırlıklı olarak kendi alanlarında uzman kişilerle birlikte oluşturduğu projeler üzerinde çalışıyor. Bunu yanında, özellikle kadınlardan ve gençlerden oluşan geniş bir ekiple yol alıyor.

 

 

ÇANAKKALE’Yİ 5 YILDA KİMSE TANIYAMAYACAK…

 

Ben Belediye Başkanlığı makamına, hizmet ve Çanakkale’miz için yeni projeler üretmek için gelmeyi hedefliyorum diyen Av. Mehmet Öngen; “Bunca yıllık iş hayatımda, yurt içinde ve yurt dışındaki yaşadığım deneyimlerimi, kurduğum iş-sanat- siyaset dünyasının tanınmış insanları ile ilişkilerimi, bu güzel kentimize aktarmaya hazırlanıyorum.

Bu muhteşem kentimizi, beş yılın sonunda kimsenin tanıyamayacağı bir estetik, güzelliğe kavuşturabilirim. Turizmde ve kültürde büyük bir atılım yaptırabilirim.

Yaşamımda birçok kereler ve bölgelerde bahsettiğim gelişme dönüşümlerini gerçekleştiren biri olarak söylüyorum ki; hiç bir şey imkânsız değildir. Yeter ki, hayal edin ve bunu yaşama geçirmek için organize bir disiplini ortaya koyun. Ama tek başınıza değil, ortak akıl ve sinerji ile kentlilerimizle hep birlikte” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş