ÇANAKKALE İÇİN TALİHSİZLİKSİN..!

AK Parti İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız, Çanakkale’nin gelmiş geçmiş en nezaketsiz, en yetersiz il başkanı CHP’li İsmet Güneşhan’dır dedi. Yıldız, Çanakkale için talihsizlik olarak nitelendirdiği Güneşhan ile mahkemede hesaplaşacaklarını açıkladı…

ÇANAKKALE İÇİN TALİHSİZLİKSİN..!
Yayınlama: 14.06.2018
12.992
A+
A-

AK Parti İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız, Çanakkale’nin gelmiş geçmiş en nezaketsiz, en yetersiz il başkanı CHP’li İsmet Güneşhan’dır dedi. Yıldız, Çanakkale için talihsizlik olarak nitelendirdiği Güneşhan ile mahkemede hesaplaşacaklarını açıkladı…

 

CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan’ın AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın kripto FETÖ’cü olduğunu ve İl Başkanı Gültekin Yıldız’ında onun tetikçiliğini yaptığını iddia ettiği basın açıklaması kentte büyük yankı buldu. Karşı cepheden de yanıt gecikmedi ve mevkidaşından aynı sertlikte cevap geldi.

 

GEREKLİ CEVABI VE DERSİ HUKUK NEZDİNDE VERECEĞİM…

 

AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız; “CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan’ın şahsımı ve Grup Başkanvekilimiz Sayın Bülent Turan’ı hedef alan, baştan sona hakaret ve iftira içeren basın açıklamasını şiddetle kınıyorum. Siyasi bir içeriği olmayan, basın yoluyla hakaretten ibaret olan bu açıklama nedeniyle kendisine gerekli cevabı ve dersi hukuk nezdinde vereceğim” dedi.

Yıldız, açacağı ceza ve tazminat davası neticesinde kazanacağı para ile Çanakkale’de tüm şehitlerimizin ruhu için mevlit okutacağını, halka pilav ve helva dağıtıp hayır yapacağını açıkladı.

 

SİYASET HİÇBİR ZAMAN BU KADAR SEVİYESİZLEŞMEMİŞTİ…

 

İsmet Güneşhan Çanakkale için talihsizliktir diyerek sözlerine devam eden Gültekin Yıldız; “Çanakkale’nin gelmiş geçmiş en nezaketsiz, en yetersiz İl Başkanıdır. Siyaseti ve temsil ettiği makamı, yaptığı açıklama ve kullandığı dil ile küçük düşürmüştür. Çanakkale siyaseti hiçbir zaman bu kadar seviyesizleşmemiştir. Böyle yaparak, çeşitli oyunlarla, CHP delegelerinin oylarını gasp ederek Nejat Önder’in koltuğuna kendisini oturtanlara diyet borcunu mu ödemektedir? CHP, HDP barajı geçti diye şükür pilavı dağıtmamış mıdır? 1. Sıra Milletvekili adayları PYD komşumuz olsun dememiş midir? Çareyi hakaret etmek, iftira atmak suretiyle gündemi değiştirmekte bulmuştur” şeklinde konuştu.

 

ATATÜRK’TEN GERİYE SADECE PARTİNİN İSMİ KALMIŞTIR…

 

AK Parti İl Başkanı açıklamasını şu cümlelerle noktaladı; “Sayın Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’a iftira atmak Güneşhan’ın haddine değildir. Sayın Bülent Turan’ın FETÖ ile olan mücadelesini herkes bilmektedir. Siz evinizde televizyon izlerken, bankamatik kuyruğunda beklerken, 15 Temmuz gecesi Bülent Turan sokakta halkın içindeydi. Kardeşim Laçiner diyen de Sayın Bülent Turan değil sizin yol arkadaşlarınız, siyasi patronlarınızdır. Maalesef CHP artık Atatürk’ün partisi değildir. Atatürk’ten geriye sadece partinin ismi kalmıştır.”

 

CHP’NİN BU KAFAYLA İKTİDAR OLMA İHTİMALİ YOKTUR…

 

“CHP artık halkın da partisi değildir. CHP radikal gruplara yakayı paçayı kaptırmış, Atatürk İlke ve İnkılaplarından uzaklaşmıştır. CHP yerelde sermayenin, ulusalda emperyalist güçlerin sözcüsü haline gelmiştir. CHP’nin altı oku uzun süredir kendi halkını vurmaktadır. Muharrem İnce’nin de dediği gibi, CHP’nin bu kafayla iktidar olma ihtimali yoktur.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.