ÇANAKKALE POLİSİNE YAKIŞMADI..!

ÇANAKKALE POLİSİNE YAKIŞMADI..!
Yayınlama: 11.06.2024
Düzenleme: 11.06.2024
3.836
A+
A-

Polisin dur ihtarına uymayarak kaçan otomobil ile ekipler arasında sokak aralarında kovalamaca yaşandı. Diğer araçlara çarparak zarar veren sürücü ve yanında ki arkadaşı güçte olsa yakalanırken sonrasında yaşananlar Türkiye’de gündem oldu.

 

Orantısız güç kullanan polisler tarafından copla ağır şekilde darp edilen şahısların vücudunda kırıklar bulunduğu öğrenildi. Gözaltı işlemi uygulanan polislerin açığa alındığını ve mahkemeye çıkarılacaklarını açıklayan yetkililer İçişleri Bakanlığından müfettiş istendiğini duyurdu…

 

Çan ilçesinde yaşanan olayda gece geç saatlerde Hacı İbrahim Bodur Caddesi üzerinde birkaç araca çarparak kaza yapan otomobil sürücüsü polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kısa bir kovalamamanın ardından ekiplerce sokak arasında sıkıştırılarak durdurulan araçtaki iki kişi ile polisler arasında arbede yaşandı.

 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LİNKİ TIKLAYIN…

 

O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla saniye saniye kaydedilirken, görüntülere yansımayan anlarda şahısların polise yumrukla saldırdığı iddia edildi. Sonrasında ise bir karakol polisi şahısları copla ağır şekilde darp ederken trafik polisinin de şahsı tekmelediği kaydedildi.

 

Darp sonrası hastaneye giden şüphelilerin vücudunda kırıklar olduğu ileri sürülürken, “Bu davranış polis teşkilatının kabul edeceği bir durum değildir” diyen yetkililer, iki polisin açığa alındığı ve gözaltında tutulduğu bilgisini paylaştı. Polislerin mahkemeye çıkarılacağı, Çanakkale Valiliği ve Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’nün İçişleri Bakanlığı’ndan müfettiş istedikleri öğrenildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş