ÇANAKKALE’DE BUGÜN

Çanakkale’de bugün neler oldu. Kısa kısa gündemde öne çıkanlar.

ÇANAKKALE’DE BUGÜN
Yayınlama: 21.12.2016
4.418
A+
A-

OKULLARA KAR TATİLİ

Yenice ilçesinde kar kalınlığı 10 santimetreye kadar ulaştı. Yağışın devam ettiği ilçede taşımalı sistemle eğitim gören öğrenciler için okullar tatil edildi.

 

BELEDİYE GÖRÜŞ ALACAK

 

Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Projesi kapsamında 22 Aralık Perşembe ve 23 Aralık Cuma günü hak sahiplerinin de katılımıyla değerlendirme toplantıları düzenlenecek.

 

AMBULANS LA MİNİBÜS ÇARPIŞTI

Cenk Gökçe yönetimindeki 17 GC 941 plakalı ambulans, Bayramiç Ezine karayolunda aynı yöne gitmekte olan Ziya Güneş (72) yönetimindeki minibüs ile çarpıştı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken her iki araçta da hasar oluştu.

 

 

YİNE KAÇAMADILAR

 

Ayvacık İlçesi’nde yasa dışı yollardan Yunanistan’ın Midilli Adası’na geçmeye hazırlanan Afganistan uyruklu 25 kaçak, jandarma tarafından yakalandı.

 

 

ÜLKÜCÜLERDEN SAYGI DURUŞU

 

Çanakkale Ülkü Ocakları, ÇOMÜ’de, terör olaylarında şehit olan asker ve polisler için saygı duruşunda bulundu.

 

 

UEDAŞ’DAN DEV YATIRIM

 

Elektrik dağıtım sektörünün önde gelen firmalarından Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş’nin Genel Müdürü Mesut Efe, 2017 yılında Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’ya yaklaşık 241 milyon liralık yatırım yapacaklarını açıkladı.

 

YENİCEKÖY DOĞALGAZA KAVUŞTU

 

Biga İlçesine bağlı Yeniceköy Mahallesi’ne doğalgaz geldi. Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Belediye Meclis Üyeleri Ünal Tekeli ve Erhan Sürer, Yeniceköy’de doğalgaz kullanmaya başlayan ilk kahveyi ziyaret ettiler.

 

EN ÖZEL ZİYARET

 

Çanakkale Derin Deniz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmen ve öğrencileri, son zamanlarda yaşanan terör olayları nedeniyle yaşamını kaybeden güvenlik güçlerine destek vermek adına Çanakkale İl Emniyet Müdürü Celal Sel’i makamında ziyaret etti.

 

BÜYÜK BİR EKSİKLİK GİDERİLDİ

 

Çanakkale Devlet Hastanesi, Bahattin ve Huriye Demircioğlu Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ek binasında çocuk kardiyoloji polikliniği hizmete başladı.

 

ŞEHİT POLİS İÇİN KÜTÜPHANE

 

Bayramiç İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı (ÇOGEP) kapsamında ‘Kazdağları Efsanesi Yeniden Başlıyor’ projesi çerçevesinde ‘Şehit Polis Demet Sezen Kütüphanesi’ törenle açıldı.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş