ÇANAKKALE’YE BU KÖTÜLÜĞÜ KİM YAPAR..!

ÇANAKKALE’YE BU KÖTÜLÜĞÜ KİM YAPAR..!
Yayınlama: 23.08.2024
Düzenleme: 23.08.2024
1.241
A+
A-

Çanakkale’de belediyeyi hedef alan çöp şikayetleri artarken Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı paylaştığı video ile sorunun kaynağını farklı bir boyuta taşıdı.

Boş konteynırın etrafında ki çöp yığınlarını görüntüleyen muhtar, defalarca yaşanan bu durumun bazı kişilerce kasıtlı yapıldığını iddia etti. Çanakkale benzer bir skandala yıllar önce tanık olmuştu…

 

Çanakkale’de özellikle son zamanlarda sokaklarda ki çöp yığınlarının görüntüleri paylaşılmaya başlanmış ve çöplerin toplanmadığı iddia edilerek hedef haline getirilen Çanakkale Belediyesi suçlanmıştı. Ancak Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Evren Kızoğlu dün gece sosyal medya hesabından paylaştığı video ile şok edici gerçeği gün yüzüne çıkarttı.

Tuna Sokak ile Çiğdem Sokağın kesiştiği Kocatepe Camii köşesinde canlı yayın açan Muhtar Kızoğlu, içi bomboş çöp konteynırının etrafında dağ gibi biriken çöp yığınlarını kamuoyu ile paylaştı.

 

 

ÇÖPLERİ KASITLI OLARAK SOKAĞA ATIYORLAR…

 

Bu noktaya ait birçok tespit ve kayıt sonrası bu videoyu paylaşmayı bir görev bildiğini ifade eden Evren Kızoğlu; “Gördüğünüz üzere çöplerimizin hali bu. Ne yazık ki bende bir kanaat oluştu. Bu bölgede bu çöpü kullanan bazı mahalle sakinlerim ne yazık ki diyorum kasıtlı olarak bu görüntüyü bize yaşatıyor. Sebebine gelirsek gördüğünüz gibi her yerimiz çöp ama konteynırımızın içi boş. Lütfen buna sebep olan mahalle sakinlerimiz sizden rica ediyorum konteynırın içini tercih edin lütfen” dedi.

 

 

BELEDİYEYE KOMPLO MU KURULUYOR…

 

Kamera kayıtları ile belgelenen bu olumsuz durum akıllara Çanakkale Belediyesine komplo mu kuruluyor sorusunu getirdi. Konuyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında kamera kayıtlarından şahısların tespiti için çalışıldığı öğrenildi.

Benzer bir durum yıllar önce yine Çanakkale’de yaşanmış ve yanlarında getirdikleri çöpleri çocuk parkına dökerek haber yapmaya çalışan şahıslar zabıta ekiplerince suçüstü yakalanmıştı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş