HİZMET İÇİN VEKİL OLMAYA GEREK YOK..!

HİZMET İÇİN VEKİL OLMAYA GEREK YOK..!
Yayınlama: 22.03.2023
Düzenleme: 22.03.2023
2.793
A+
A-

AK Parti’de 3 dönem kuralının uygulanıp uygulanmayacağı henüz netleşmezken, kuralı ısrarla savunan ancak yine de 5. kez meclise girmeye hazırlanan Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın yeniden aday olup olamayacağı merak ediliyor…

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti’nin 3 dönem kuralını en net şekilde ısrarla savunan ve uygulanması konusunda baskı yapan bir isim. Yakın zamanda yaptığı bir açıklamada AK Parti’nin 3 dönem kuralının geçen dönemlerde uygulanmadığını; fakat bu dönem için kararı Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nun (MKYK) Merkez Yürütme Kurulu’na (MYK) devrettiği söylemişti.

 

VEKİL OLMADAN HİZMET EDİLEMEZ Mİ…

 

2 ​ 3 ​

Kendisi dahil 3 döneme takılan kim varsa aday olmaması gerektiğini söyleyerek yerimize yeni arkadaşlar gelsin vurgusu yapan Bülent Turan; “Cumhurbaşkanımızın eli rahatlasın diye, 3 dönem vekillik yapan kim varsa başta şahsımı söylüyorum, bunun uygulanması gerektiğini ifade ediyorum. Bırakın değişelim, dünyanın sonu değil, kimse de vazgeçilmez değil. Ben Çanakkale’de hakkıyla vekillik yaptığımı düşünüyorum. Ama Cumhurbaşkanımız diyorsa ki 3 dönem benim için daha kıymetli bir değerdir, baş göz üstüne. Siyasetten başka hizmet imkanı yok mu? Vekil olmadan hizmet edilemez mi? Partimizin kurullarına çağrıda bulunuyorum, ihtiyaç varsa değişelim, bunu uygulayalım. Yerimize yeni arkadaşlar gelsin” şeklinde konuştu.

 

ERDOĞAN, TURAN’DAN VAZGEÇER Mİ…

 

Bülent Turan’ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Mahir Ünal, Mehmet Özhaseki gibi parti için önemli isimler bu kritik kurala takılıyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 dönem kuralına takılan bazı isimlere istisna uygulayabileceği ileri sürülüyor. Erdoğan’ın hangi isimler için istisna uygulayacağı sadece parti içinde değil kamuoyunda da merakla beklenirken Bülent Turan, parti için vazgeçilmez o isimlerden biri mi önümüzde ki günlerde göreceğiz.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.