ÇANAKKALE’YE İYİ GELECEĞİZ

İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in Çanakkale mitingine kadınlar ve gençler büyük ilgi gösterdi. Hafta içi ve havanın sıcak olmasına rağmen katılımdan memnun olduğu gözlenen Akşener, Çanakkale’yi unutturmaya çalışanlara nasıl dur yolcu dediysek bugün de ‘dur yolcu’ diyeceğiz. Ampül söndü gitti. Abbas yolcu bağlasan durmaz’’ şeklinde konuştu.

ÇANAKKALE’YE İYİ GELECEĞİZ
Yayınlama: 31.05.2018
9.474
A+
A-

İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in Cumhuriyet Meydanına yaptığı mitingde Çanakkalelilere seslendi. Akşener’i meydana geldiğinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek ve beraberindeki CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan karşıladı. Kürsüye çıktığında kadınlar kendisine onlarca tülbent hediye etti. Mitinge katılımdan memnun olduğu gözlenen Akşener Çanakkaleliler, çalışma gününde oruç ağzınızla buradasınız. Cumhuriyet’in kurulmasını sağlayan Çanakkale, bayrağımızın ülküsü Çanakkale. Çanakkale’yi unutturmaya çalışanlara nasıl dur yolcu dediysek bugün de ‘dur yolcu’ diyeceğiz’’ dedi.

 

Akşener Çanakkale mitinginde yaptığı konuşmada şunları söyledi;

ABBAS YOLCU BAĞLASAN DURMAZ

‘‘İYİ Parti’yi kurmasaydık, cumhurbaşkanı adayı olmasaydım bugün nasıl bir seçim kampanyası ile karşı karşıya kalacaktınız? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Abdullah Gül’ün karşılaştığı bir tarafta çatı adayı bir tarafta matı adayı olan bir seçim kampanyası ile karşı karşıya kalacaktık.

Burada bir otele gelmiştim, elektriğimizi kestiler, o gün kınalarımızla gelmiştik. Kına adanmışlıktır. Gelenin eline kına yakılır ailesi derki gittiğin aileye sahip çık. Yani adanmışlıktır bir de askere giden oğullarımıza kına yakarız. Şimdi bir tülbent devrimi yapmak için buradayız. Ampül söndü işte buradayız, ampül söndü gitti. Abbas yolcu bağlasan durmaz.

 

BİZ TÜRKİYEYE İYİ GELDİK

7 ayda 74 ile gittim, inşallah Türkiye’nin her yerinde olacağız. Birinci sorun genç işsizliği. İkincisi bütün şehirlerde anne babaların kulağıma söylediği uyuşturucu problemi. Kadınlarımızın sokakta gezemediği bir Türkiye’deyiz. Çanakkale gibi bir ilde bile. Eli beli silahlı adamların kol gezdiği bir Türkiye’de çocuklarımızın ve kadınlarımızın güvenliğini sağlamak bizim işimiz dedik baktık herkes aynı şeyi söylüyor. Yani biz Türkiye’ye iyi geldik.

 

KREDİ KARTI BORÇLARINI SİLECEĞİZ

Rumeli göçmeni bir ailenin kızı olarak aranızda göçmenler vardır, kızım biz drama pirinciyiz çok su çekeriz. Bu sabır anlamına gelirdi. Ama bazı şeyleri erkenden söyledim örneğin 3600. Baktık sayın Erdoğan bile söylüyor. Fakat en sinir bozucusu şu oldu gençlerimize iş buluncaya kadar vereceğimiz 500 lira vatandaşlık maaşı. Bu ülkeyi 16 senedir yöneten vatandaş kaynak sordu. Hani Mehmet Şimşek’in fındık fıstık dediği bakan arabaları yok mu? Bunların kirası o kadar pahalı ki.. Sevgili gençler ben bu adamları o lüks arabalardan indireceğim ve size iş verinceye kadar, ayda 500 lira size maaş vereceğim adını da vatandaşlık maaşı koyduk. Adı da in arabadan aşağı. Kredi kartlarının borcunu sileceğiz, buna da çok gıcık oldular.

 

SATTI BABAM SATTI

Sanayi yatırımlarının durduğu nispeten sanayi ve tarım şehri olan kentlere bir iki küçük yatırım dışında yatırım yok. 70 milyar dolarlık fabrika sattı bu arkadaş. Çanakkaleli çiftçinin cabine para girdi mi, fabrika yapıldı mı? Geçen gün saydım; Bakın SEKA’yı satmış, limanları sattı, TELEKOM’u sattı. Sattı babam sattı.

 

 

ASKERİ LİSELERİ TEKRAR AÇACAĞIM

 

Ekonominin ise bu laubaliliğinin arkasında yandaş müteahhitler var. Cumhurbaşkanı olduğum gün Işıklar, Kuleli Askeri Liselerini hemen açacağım. GATA’yı yeniden açacağım aynı zamanda askeri liseleri yeniden açacağım. Ama FETO’nun METO’nun adamlarına soru çaldırmayacağım. 81 milyon insan bu ülkenin tapusuna sahiptir. Adam sabah kalkıyor kafası bozuluyor TEOG değiştiriyor, zavallı Milli Eğitim müdürü sabah otobüs durağında öğreniyor.

 

GEÇSEN 10 LİRA GEZMEZSEN 100 LİRA

 

Köprüler yapılıyor, kiracısın sen orda. Geçsen 10 lira geçmezsen 100 lira. Hepimize hain dedin. Kendine yerli ve milli dedin. Türkiye yorgun ve geveze bir şoför tarafından kullanılan içinde bir şoförün olduğu bir otobüsün içinde gidiyor, 24 Haziran’da bu yorgun şoförü evine göndereceğiz inşallah.

İkili bir ol sistemi var kendimi de size emanet ediyorum. Sandığa giderken ‘Tayyip bey karşısında kimi karşısında istemez?’ diye kendinize sorun. Güneşe dön Çanakkale diyorum. Allah’a emanet olun”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş