ÇANAKKALE’Yİ DANIŞMAN MI YÖNETİYOR..!

Çanakkale’de herkes siyasi danışmanı konuşuyor. Adı Çan’da ki kömür yolsuzluğu iddialarında da geçen danışman için şok bir çıkış ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu’ndan geldi. Semizoğlu, Çanakkale’nin danışmanla yönetilmeyi hak etmediğini söyledi. ERZURUMLULAR ‘Delik böyük, yama küçük’ derler, ÇANAKKALE’de durum aynen böyle…

ÇANAKKALE’Yİ DANIŞMAN MI YÖNETİYOR..!
Yayınlama: 10.06.2022
9.106
A+
A-

Çanakkale’de herkes siyasi danışmanı konuşuyor. Adı Çan’da ki kömür yolsuzluğu iddialarında da geçen danışman için şok bir çıkış ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu’ndan geldi. Semizoğlu, Çanakkale’nin danışmanla yönetilmeyi hak etmediğini söyledi. ERZURUMLULAR ‘Delik böyük, yama küçük’ derler, ÇANAKKALE’de durum aynen böyle… 

 

BAŞKAN SONUNDA İSYAN ETTİ..

 

Çanakkale’de başarılı işlere imza atan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk SEMİZOĞLU sonunda isyan bayrağını açtı. Siyasi baskılar karşısında sessizliğini bozan Semizoğlu, Çanakkale’nin danışmanla yönetilmeyi hak etmediğini ifade etti. Kısa bir açıklama yapan Semizoğlu, “Her fırsatta Türkiye’nin manevi başkenti dediğimiz yer memleketim Çanakkale danışmanla yönetilmeyi hak etmiyor. Kim üzerine alınırsa alınsın” dedi.

 

KÖMÜR, KOKAİN, RANT İDDİALARI İLE GÜNDEME GELMİŞTİ…

 

Çan ilçesinde yaşanan kömür yolsuzluğuna ilişkin iddialar, Belediye Başkanı Bülent Öz’ün açıklamalarıyla yeni bir boyut kazanmıştı. Geçtiğimiz hafta basın açıklaması yapan Öz, AK Parti il yöneticisinin adının karıştığı yolsuzluk iddiaları için bir siyasi danışman da işin içinde demesi Çanakkale’de gündem olmuştu.

 

KÖMÜR YOLSUZLUĞUNDA Kİ SİYASİ DANIŞMAN KİM…

 

Soruşturma devam ederken 29 Mayıs 2022 tarihinde Çan TKİ’de bir AKP İl Yöneticisinin adının karıştığı kömür skandalının patlak verdiğine dikkat çeken Başkan Öz; “Kamuoyunun konuştuğu, bir siyasi danışmanın da bulunduğu iddia edilen bu skandalda, AKP’li bir kişinin devletin 30 bin ton kömürü üzerinden menfaat elde ettiği basına yansımıştır. Basına düşmeden önce, bu kömür yolsuzluğu ile ilgili iddialar bir sosyal medya hesabından ifşa edilmiştir. Bu hesaptaki yazışmalar o gece neden kaldırılmıştır?” diye sordu.

 

GÖZALTI İÇİN SİYASİ BİR GÜÇ BASKI MI YAPTI…

 

Kömür skandalı sonrası apar topar gözaltına alınmasının tesadüf olmadığını savunan Belediye Başkanı Bülent Öz; “Çan’da, kömürle ilgili bu büyük yolsuzluk iddiasının hemen ardından; 3 hafta önce arama ve gözaltı için herhangi bir gerekçe yokken, dosya içeriği değişmemişken, ifadeye çağrıldığımda pekala gidebilecekken, 3 hafta sonrasında, sabahın 06.45’inde, çocuğumun ve eşimin yanında gözaltına alınmamı kamuoyunun vicdanına bırakıyorum.

Acaba burada dikkatler başka tarafa mı çekilmek istenmiştir? Bu bir gündem saptırma değil de nedir? Kömür yolsuzluğunu kapatma adına, gündem mi değiştirilmiştir? 3 Haftada ne değişmiştir? Yoksa bir siyasi güç baskı mı yapmıştır? 

İlk süreçte tanıklar dinlenmiştir. Sonrasında şahsımla ilgili gözaltı kararına gerek duyulmamıştır. Konuyla ilgili istenen evraklar teslim edilmiştir. Sonuçta bilirkişi daha bu evrakları incelememişken, sanki dava bitmiş ve hüküm verilmişçesine yargısız infaza başlanmıştır” dedi.

 

İDDİALAR MECLİSE KADAR GİTTİ…

 

Çan ilçesini karıştıran, Çanakkale siyasetine damga vuran iddiaları ilk olarak Baki Tekne ortaya atmıştı. Baki Tekne sosyal medya hesabından; “TKİ 30 bin ton kömür, Arnavut köy, otel, ilişki, kokain, sınırsız aşk ne güzel memleket ya. Merhaba taşeron M.E” paylaşımında bulunmuş daha sonra bu paylaşımı silmişti. Son olarak bu iddiaları CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceyhan’ın soru önergesi ile TBMM gündemine taşınmıştı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş