SORUN DEĞİL HEPSİNİ AŞACAĞIZ..!

Çanakkale İl Seçim Kurulu Başkanlığından mazbatasını alan AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, yönetim kurulunda ki istifa iddialarını yanıtladı. Karadağ; “Bunlar sorun değil, hepsini aşacağız” dedi…

SORUN DEĞİL HEPSİNİ AŞACAĞIZ..!
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 23.01.2023
9.135
A+
A-

Çanakkale İl Seçim Kurulu Başkanlığından mazbatasını alan AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, yönetim kurulunda ki istifa iddialarını yanıtladı. Karadağ; “Bunlar sorun değil, hepsini aşacağız” dedi…

Tek aday olarak girdiği AK Parti İl Başkanlığı 6’ncı Olağan Kongresinde yeniden başkan seçilen Yeşim Karadağ, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile birlikte Çanakkale İl Seçim Kurulu Başkanlığına gelerek mazbatasını aldı.

ÇANAKKALE’DE TARİH YAZACAĞIZ…

Adliye önünde partililerle birlikte kısa bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Karadağ, “Bildiğiniz üzere geçen hafta Başbakanımızın katılımıyla 6’ncı Olağan Çanakkale İl Kongremizi gerçekleştirdik. Ben bildiğiniz gibi 22 ay önce atanmış bir il başkanıydım. Kongreden sonra tekrardan seçilmenin onuru ve gururu ile bugün de mazbatamızı aldık. Allah bana, yönetimime, AK Teşkilatlarımıza hayırlı nice hizmetler yapmayı nasip etsin. Şunu özelliklede söylemek istiyorum. Şuanda partimizin tek kadın il başkanıyım. Önümüzde 2019 gibi bir seçim var. Biz tüm ekibimizle AK Parti kadroları olarak, şu saatten itibaren bu seçime odaklanıp, dur durak bilmeden çalışacağız. Çanakkale’de tarih yazacağız” dedi.

SİYASİ İTİBAR SUİKASTI…

Ancak asıl merakla beklenen günlerdir kamuoyunda konuşulan istifalar konusuydu. Bilindiği gibi il kongresi sonrası sular bir türlü durulmak bilmemiş aksine parti içinde fırtınalar koparılmıştı. Bu gelişmelerin yansıması olarak da yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri arasından istifalar yaşanacağı iddia edilmişti. Birçok isim telaffuz edildi ancak bunlardan sadece biri istifa ile neticelendi. Yönetim kurulunun 15 kişilik yedek üye listesine son sıradan yazılarak seçilen Zeyyat Volkan Bayram, Yeşim Karadağ mazbatasını almadan saatler önce istifa dilekçesini il başkanlığına verdi.

Öğrenildiğine göre Bayram’ın son sıradan yedek olarak yazıldığından haberi yoktu ve bunu kongre salonunda liste açıklanınca öğrenmişti. Tıpkı gece yönetim kurulu üyesi oldukları söylenerek kongreye davet edilip de sabah liste dışı kaldıklarını öğrenenler gibi. Zeyyat Volkan Bayram, sosyal medyadan yaptığı zehir zemberek paylaşımda bu durumu “Siyasi İtibar Suikastı” olarak değerlendirmişti. Bayram, istifasını Cumartesi günü vermek istediğini ancak il başkanlığında yetkili bir kişi bulunmadığı için Pazartesi gününe kaldığını söyledi.

ŞU ANDA HERHANGİ BİR İSTİFA YOK…

O istifaları mazbata töreni sonrası İl Başkanı Yeşim Karadağ’a sorduk. Evet kırgınlıklar, güceniklikler olacaktır, olmuştur da diyen Karadağ; “Ama bunlar sorun değil. Bunların hepsini aşacağız. Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın dediği gibi de bir olacağız, beraber olacağız, diri olacağız, iri olacağız, yılmadan yıkılmadan durmak yok, yola devam diyeceğiz, inşallah. Şu anda herhangi bir istifa yok. Varsa bile henüz benim haberim yok. Zeyyat Volkan, her partilimiz gibi bizim için değerli bir kardeşimiz. Seçimlerde bu gibi durumlar olağandır. Listeye giremeyen kırılabilir, yerini beğenmeyen gücenebilir. İstifa söz konusuysa duygusal davrandığını ve kendisiyle görüşüp doğru yolda buluşacağımızı düşünüyorum” dedi.

ZEYYAT VOLKAN BAYRAM ne demişti…

Geçtiğimiz günlerde yapılan AK Parti 6. olağan kongresi bize açık şekilde göstermişti ki; Birilerinin ‘dava’ dediği şey, aslında kendi ikballeri, ihtirasları, inatları, hatta şahsi husumetleridir. Bizlere ise bunları ‘hakikat’ olarak takdim ediyorlar! Evet, görüyoruz: ‘Ben’ diyemedikleri için, ‘dava’ diyorlar. Davaya, hakka değil de, kendilerine sadakat bekliyorlar. “Kendi kendilerine yaptıkları” listelerle sözüm ona bir sonraki seçimde kendilerine rakip olacak, hatalara dur diyecek kimselere tahammül edemedikleri için siyasi itibar suikastı yapıyorlar.

Çanakkale’de partimizi siyasi aciziyet içine sokanlar, hâlâ benlik peşinde koşanların, neyi muhafaza etmeye çalıştığını geldiğimiz gün bir kez daha herkese göstermiştir! Hangi birini dile getirelim? ‘Davayı sıçrama tahtası, ticarethanesi, müteahhitlik ofisi olarak görenleri mi konuşalım?

Bizim dava olarak inandığımız, 2001’den bugüne kadar zerre savrulmadan, maddi, manevi menfaat beklemeden çeşitli kademlerinde hizmet etme şerefine nail olduğumuz değerlerimiz maalesef bugün birilerinin maddi-manevi kazanç kapısına dönüşmüştür!

Kimse bizden bunlara sesimizi çıkarmamamızı beklemesin… Davamızın lideri, başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu, kararlılığı, samimiyeti, milletle kurduğu muhabbetini kendi kişisel hırsları için yok sayanlara tokadı yine bu millet atacaktır…!

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş