CEZAEVİNDE İTİRAF ETTİ… HERKES DİKEN ÜSTÜNDE..!

Çanakkale iş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı 3 isim otomobilinde kokain ile yakalandı. Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan haklarında tutuklama kararı çıkan zanlılar sırra kadem basarken polis firarileri yakalamak için harekete geçti…

CEZAEVİNDE İTİRAF ETTİ… HERKES DİKEN ÜSTÜNDE..!
Yayınlama: 03.06.2022
13.517
A+
A-

Çanakkale iş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı 3 isim otomobilinde kokain ile yakalandı. Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan haklarında tutuklama kararı çıkan zanlılar sırra kadem basarken polis firarileri yakalamak için harekete geçti…

 

Çanakkale’de geçtiğimiz yıl otomobilinde kokainle yakalanan M.M.G. ile beraberinde bulunan inşaat şirketi sahibi S.E. ve B.G’ya “Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’ suçundan yargılandıkları davada tutuklama çıktı. Şimdi polis her yerde kayıplara karışan üç zanlıyı arıyor.

 

UYUŞTURUCU ZULASINI NARKOTİK KÖPEKLERİ BULDU…

 

Geçtiğimiz yıl bir ihbarı değerlendiren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, il dışından uyuşturucu madde getirildiği iddiaları üzerine Lapseki İlçesi’nden Çanakkale istikametine seyir halinde ilerleyen 34 plakalı lüks aracı durdurdu. Narkotik timleri ve narkotik köpekleriyle otomobil didik didik arandı. Aramada aracın torpido gözünde bulunan sigara kutusunda 26,44 gram kokain ele geçirildi.

 

UYUŞTURUCU YEĞENİME AİT OLABİLİR DEDİ…

 

Araçta bulunan M.M.G, S.E. ve B.G. gözaltına alındı. M.M.G. ilk ifadesinde inşaat işi ile uğraştıklarını, uyuşturucu ile alakalarının olmadığını ileri sürerek, aracın yeğeni B.G. tarafından kullanıldığını, onun uyuşturucu kullanıcısı olabileceğini iddia etti.

 

YEĞEN 3 SAYFALIK İTİRAFNAME YAZDI…

 

İlk ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul eden yeğen B.G. uyuşturucu madde kullandığını 3 hafta önce 25 gram kokaini 15 bin TL karşılığında satın aldığını, aracı bazen B.G’nin, bazen de dayısı M.M.G’nin kullandığını söyledi. “Uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilen yeğen B.G. olaydan 3 ay sonra Ceza İnfaz Kurumu aracılığıyla savcılığa 3 sayfalık bir mektup göndererek her şeyi itiraf etti.

 

UYUŞTURUCUNUN ETKİSİ VE BASKI ALTINDAYDIM DEDİ…

 

Kullanmış olduğu uyuşturucunun etkisiyle ve dayısı M.M.G’nin baskısıyla kokainin kendisine ait olduğunu söylemek zorunda kaldığını söyleyen B.G. olayın detaylarını en ince ayrıntısına kadar anlattı. Yeğeninin verdiği bilgiler doğrultusunda M.M.G, S. E. ve B.G’ya “Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama” suçundan dava açıldı.

 

TUTUKLAMA KARARIYLA YAKALAMA EMRİ ÇIKTI…

 

Çanakkale Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuksuz yargılanan M.M.G, S.E. ve B.G. katılmazken, sanık avukatları duruşmada hazır bulundu. Savunmaların ardından mahkeme heyeti; yeğen B.G’nin çelişkili beyanları dikkate alındığında diğer şüphelilerle birlikte hareket ettiği hususunda kanat oluştuğunu, M.M.G, S.E. ve B.G’nın miktar bakımından fazla ve ticaret kapsamında kalan uyuşturucu madde ile yakalandığını, her ne kadar uyuşturucu ile alakalarının olmadığını beyan etseler de kan ve idrarlarında esrar ve kokain maddelerine rastlanıldığını, dört şüphelinin de suçtan kurtulmaya yönelik ve birbirlerini suçlar nitelikte çelişkili beyanlarda bulunduğunu dikkate alarak sanıklar M.M.G, S.E. ve B.G hakkında tutuklamaya yönelik yakalama emri çıkarttı.

 

PARTİLERİN İÇİNDE VEKİLLERİN YANINDA YER ALMIŞLAR…

 

Çanakkale’de çeşitli iş kollarında ticari faaliyetlerde bulunan, farklı partilerle siyasi bağlantıları olan ve zaman zaman aktif görev alan, bürokrasiye takılan işlerinin çözülmesi için bazı vekiller ve danışmanlarla yakınlık kuran şahısların yurt dışına kaçtığı iddia edilirken polis yakalanmaları için her yerde 3 sanığı aramaya devam ediyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş