Cezaevine Bylock Operasyonu

İstanbul merkezli olarak Çanakkale’nin de yeraldığı 8 ilde Bylock kullandığı tespit edilen cezaevi çalışanlarına yönelik operasyon düzenlendi.

Cezaevine Bylock Operasyonu
Yayınlama: 22.11.2016
1.505
A+
A-

Bylock kullandığı belirlenen infaz koruma memurlarına yönelik İstanbul merkezli Çanakkale’de dahil 8 ilde bulunan cezaevlerinde operasyon başlatıldı. Aralarında Silivri Açık Cezaevi 1. Müdürü H.T.’nin de bulunduğu 19 kişi gözaltına alındı. Hatırlanacağı üzere 15 Temmuz darbe girişiminin ardından çok sayıda FETÖ üyesi Silivri Cezaevine gönderilmişti.

Fethullahçı Terör Örgütü’ne yönelik Kartal, Maltepe, Silivri ile Bakırköy Kadın Cezaevlerine yapılan 2. dalga operasyon kapsamında 25 infaz koruma memuru hakkında yakalama ve arama kararı verildi.

İstanbul Cumhuriyet Bassavcı vekillerinden Zafer Koç tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tamamı ‘Bylock’ kullandığı tespit edilen cezaevi personeline yönelik 2.dalga operasyon düzenlendi. Silivri Açık Cezaevi 1. Müdürü H.T.’nun gözaltında olduğu belirtildi. Soruşturma kapsamında daha önce de 230 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Bunlardan 17’si tutuklandı.

8 İLDE OPERASYON VAR

Operasyonun İstanbul dışında, Ankara, Bursa, Çanakkale, Kırıkkale, Tokat, Ordu ve Rize’de yapıldığı bildirildi. Ancak Çanakkale’den kaç cezaevi görevlisinin gözaltına alındığı henüz netlik kazanmadı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş