CİNAYETLE “ÖVÜNDÜĞÜN” GURURUN BATSIN..!

Karısını öldüren kocanın sosyal medya paylaşımları şoke etti. Facebook’ta durum kısmını; “Gururlu Hissediyor” olarak düzenleyen katil, cinayet için “Ben namusumu temizledim, herkese duyurulur” ifadelerini kullandı…

CİNAYETLE “ÖVÜNDÜĞÜN” GURURUN BATSIN..!
Yayınlama: 10.08.2022
7.481
A+
A-

Karısını öldüren kocanın sosyal medya paylaşımları şoke etti. Facebook’ta durum kısmını; “Gururlu Hissediyor” olarak düzenleyen katil, cinayet için “Ben namusumu temizledim, herkese duyurulur” ifadelerini kullandı…

 

BİZ NE ZAMAN BU HALE GELDİK…

 

Bir kadının sonunu daha hayat arkadaşı yazdı. Namusunu temizlediği iddia edilen kocanın cinayet öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar pes artık dedirtti.

 

Dehşet dolu olay, Ezine ilçesinin Seferşah Mahallesi’nde dün saat 21.30 sularında yaşandı. Gencay K. barışma bahanesiyle gittiği kayınpederinin evinde boşanma aşamasındaki eşi Ayşe K’yi pompalı tüfekle başından vurup kayıplara karıştı. Olay esnasında yaralanan kadın, Ezine Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

Ezine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken cinayetin ardından kaçan Gencay K’nin yakalaması için geniş çaplı arama yapılıyor.

 

2 çocuğunun annesini kendisini aldatmakla suçlayan Gencay K, cinayetin ardından bir sosyal medya platformunda durum kısmında, ‘Gururlu hissediyor’ şeklinde yaptığı paylaşımda, “Ayşe K. Hakk’ın rahmetine kavuştu. Ben namusumu temizledim, herkese duyurulur” ifadelerine yer verdi.

 

3 ay önce öldürdüğü eşi ile düğün fotoğrafını paylaşarak; “İlk ve son aşkın Ayşem, sen kalbimizde yaşıyorsun” yazan katil zanlısı ve çocukları tarafından cinayetten hemen önce sosyal medyada Ayşe K’yı suçlayıcı canlı yayınlar yapılması dikkat çekti.

 

BU CİNAYET, İSTANBUL SÖZLEŞMESİ’NDEN ÇEKİLMEKLE ÖVÜNENLERİN ZAFERİDİR…

 

Cinayetin planlı bir şekilde göz göre göre işlendiğini savunan Avukat Güneş Pehlivan, Türkiye’nin çekildiği İstanbul Sözleşmesine dikkat çekerek şu açıklamayı yaptı;

Ezine’de Gencay K, boşanma aşamasında olduğu ve kendisine karşı koruma talebinde bulunmuş olan eşini katletti. Herkese açık olan facebook hesabından cinayeti adım adım planladığı video ve paylaşımlarından sonra “namusunu temizlediği için gururlu olduğuna” dair son bir paylaşım yapmış.

 

2 gün önce “yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiğini” anlatmış.

3 gün önce, 10 yaşından büyük olmadığı görülen 2 kız çocuğunu, hitabet sanatında en uzman kişilerin bile doğaçlama olarak konuşamayacağı bir akıcılıkta, hiç duraksamaksızın 1 saat boyunca konuşturduğu bir canlı yayında anneleri hakkında karalayıcı konuşmalar yaptırmış.

 

Cinayet haberi çıkar çıkmaz, trol çeteleri çocuklara yaptırılan bu konuşmayı dillerine dolayarak algı operasyonuna başlamış.

Medyada çıkan önceki kadın cinayeti haberlerinden ve haksız tahrik indirimlerinden dersine çalışmış gururlu katil Gencay.

Kadını katlettiğini itiraf edip, bu konuda kendini gururlu hissettiğine göre mahkeme tarafından kesin hüküm verilmesini beklemeksizin kendisine “katil” diyebiliriz değil mi?

 

Bu cinayet, bir kadını canavarca hisle öldürüp üzerine beton dökenlere haksız tahrik indirimi verenlerin, İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmekle övünenlerin zaferidir.

Daha kaç kadını, korumak mümkün olmasına rağmen, göz göre göre işlenen cinayetlere kurban verelim? Sıra kime geldi? En son kaça olur?

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.