ÇIPLAK VATANDAŞ ÇILDIRDI..!

Elinde ki zincirle çevrede ki vatandaşlara saldıran yarı çıplak şahıs, polis ekiplerinin etkili müdahalesi sonucu kimseye zarar veremeden kıskıvrak yakalandı…

ÇIPLAK VATANDAŞ ÇILDIRDI..!
Yayınlama: 01.08.2017
8.228
A+
A-

Çanakkale kordonu dün gece hareketli anlara sahne oldu. Alkol yada uyuşturucu bir maddenin etkisi altında olduğu sanılan yarı çıplak bir genç, elinde ki zincirle çevrede adeta terör estirdi.

 

 

Donanma çay bahçesi istikametinden gelerek iskele yönüne yaya olarak giden şahıs, önce mekanlarda oturan vatandaşlara sözlü olarak sataşmaya başladı. Ardından Kilitbahir iskelesi önünde yoldan geçenlere küfür ve hakaret yağdırınca vatandaşların tepkisi ile karşılaştı. Bunun üzerine elinde ki uzun zincir parçasını savurarak anlamsız bir şekilde vatandaşlara saldıran şahıs, gelen ihbarlar ile polisi harekete geçirdi. Bölgeye çok sayıda resmi ve sivil ekip sevk edilirken polis, üzerinde sadece şort elinde ise zincir bulunan saldırganı kısa sürede bulup teşhis etmekte güçlük çekmedi. Ancak o şahsı gözaltına almak o kadar kolay olmadı.

 

 

Kendisiyle konuşmak isteyen polisleri, önce ikna sonra tehdit ederek kurtulmaya çalışan genç, ardından denize atlayarak kaçmak istedi. Fakat son anda kolundan yakalayan memur sayesinde başarılı olamadı. Ani bir hareketle deniz kıyısından çekilerek alınan şahıs bu defada ekiplere direnerek sert mukavemet gösterdi. Beş polisin birden güçlükle etkisiz hale getirdiği saldırgan sonunda yere yatırılarak kelepçelendi. Ekip arabasına bindirilerek gözaltına alınan şahıs burada da taşkınlıklarını sürdürürken sorgusu yapılmak üzere karakola götürüldü.

 

Polisin çok kısa sürede olay yerine gelmesi ve saldırganı etkisiz hale getirmesi korku dolu anlar yaşayan vatandaşların takdirini kazandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş