ÇOK AĞIR OLDU..!

Umurbey Belediyespor ile Nilüfer Belediyespor arasında oynanan basketbol maçında olaylar çıktı. Taraflar birbirinden şikayetçi olunca maç karakolda bitti…

ÇOK AĞIR OLDU..!
Yayınlama: 05.02.2017
10.502
A+
A-

Umurbey Belediyespor ile Nilüfer Belediyespor arasında Anafartalar Spor Salonunda oynanan basketbol maçının sonunda oyuncular arasında tartışma çıktı. Sahaya giren Nilüfer Belediyespor teknik sorumlusu, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş’ı işaret ederek şikayetçi olacağını söyleyince olayın rengi daha da değişti.

 

Kendisini tanıtan Yavaş’ın, belediye başkanı olduğunu söylemesi üzerine teknik adamın “Başkanın da, başbakanın da…” diyerek ağıza alınmayacak küfürler savurduğu iddia edildi. Bunun üzerine Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş’ta Nilüfer Belediyespor’un teknik sorumlusundan şikayetçi oldu. Karşılıklı şikayet üzerine taraflar karakola götürülerek ifadeleri alındı.

 

Olaylara şahit olan ve karakolda ifade veren Gazeteci Özer Şut, yaşananları haber sitesinden kamuoyu ile paylaşırken, taraflar ise sahada paylaşılamadıkları kozlarını şimdi mahkemeye taşımaya hazırlanıyor.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş