ÇOK GÜZEL TAYİNLER BUNLAR

Çanakkale Orman teşkilatında Çanakkaleli müdür sevinci yaşanıyor. Çanakkale Orman İşletme Müdürlüğü görevine Çanakkaleli genç ve başarılı Orman Mühendisi Barış Sergin getirildi.

ÇOK GÜZEL TAYİNLER BUNLAR
Yayınlama: 14.12.2016
22.268
A+
A-

Çanakkale Orman İşletme Müdürlüğü görevini uzun yıllardır başarıyla sürdüren Metin Uygun’un görev yeri değiştirildi. Çanakkaleli olan Uygun’un yerine yine Çanakkale’nin öz evladı olan genç Orman Mühendisi Barış Sergin’in bu göreve getirilmesi Çanakkale orman teşkilatında büyük sevinç yarattı. Son olarak Ayancık İşletme Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Sergin yeni görevine dün başladı.

 

Çanakkale Orman İşletme Müdürlüğünün orman varlığı açısından Türkiye’nin önde gelen işletmelerinden biri olduğuna dikkat çeken Sergin ‘‘Doğduğum büyüdüğüm memleketime hizmet vereceğim. Bundan dolayı mutlu ve gururluyum. Ekip arkadaşlarımla el ele gönül gönüle vererek Çanakkale için en iyisini en güzelini yapacağız. Vatandaşlarımızın taleplerini seri ve hızlı bir şekilde yerine getireceğiz. Çanakkale için Çanakkaleli olarak daha çok çalışacağız. Beni bu göreve layık görenlere çok teşekkür ediyorum kendilerini mahcup etmeyeceğim’’şeklinde görüşlerini dile getirdi.  

 

1997 yılında teşkilatta göreve başlayan Sergin Bayramiç, Çan, Gelibolu İşletme Şefliklerinde şef olarak görev yaptı. Bandırma İşletme Müdürlüğünde İşletme Müdür yardımcılığı yapan Sergin bu göreve atanmadan önce Sinop Bölge Müdürlüğü Ayancık İşletme Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu.  

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş