KAYA’yı ÜZEN olmadı!

Çanakkale Ticaret Borsası seçimleri geride kaldı. Mevcut başkan Kaya Üzen’i devirmeye çalışan muhalifler yine başarılı olmadı. 7 meslek komitesinden 4’ünü kazanarak ipi göğüsleyen deneyimli başkan güven tazeledi. Mecliste Üzen ve ekibini 12, Erdoğan ve ekibini ise 9 kişi temsil edecek.

KAYA’yı ÜZEN olmadı!
Yayınlama: 01.04.2018
6.186
A+
A-

Çanakkale Ticaret Borsasında seçim yecanı yaşandı. Mevcut başkan Kaya Üzen ve Sinan Erdoğan’ın başkan adayı olduğu seçime borsa üyeleri büyük ilgi gösterdi. Kaya Üzen beyaz, Sinan Erdoğan ise yeşil liste ile seçime girdi. 7 meslek komitesinin 3’ünde tek liste ile seçime gidildi. Diğer 4 meslek komitesinde kıran kırana mücadele yaşandı.

 

Erdoğan ve Özkurnaz da Mecliste

12 yıldır borsada meclis üyeliği yapan ve başkanlığa talip olan Sinan Erdoğan 4. Meslek Komitesinden aday oldu. Erdoğan’ın karşısına rakip çıkmadı. Yeşil listenin kazanması halinde Borsa Meclis başkanı olmasına kesin gözüyle bakılan Mehmet Özkurnaz’a da rakip çıkmadı. Özkurnaz seçime kooperatifçiler in olduğu 3 nolu Meslek komitesinden girdi. Seçime rakipsiz giren diğer isim ise mevcut Borsa Başkanı Abdullah Deniz oldu. Deniz seçime 1.nolu Hububatçılar meslek komitesinden çıktı.

 

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Üzen’e rakip oldu

Seçime 7 nolu toptan gıdacılar adlı meslek komitesinden giren Kaya Üzen’in rakipsiz değildi. Üzen aralarında Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün’de bulunduğu yeşil listeye karşı yarıştı. Seçim sonucunda Üzen 18 oy alırken Üstün ise 8 oyda kaldı.

 

‘‘Hadlerini bildireceğim’’

Seçimlerin sona ermesinin ardından açıklamalarda bulunan Abdullah Deniz’in son derece kızgın olması gözlerden kaçmadı. Deniz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ‘‘Borsanın kazananı kaybedeni yok kazanan borsamızdır, Çanakkale’mizdir. Burasını siyasi parti ilçe binası olarak görenler bizi üzdü. Bir tarım kredi kefalet kooperatifi müdürünün seçimlere müdahil olması bizi üzdü. Salı günü bu konu hakkında basın açıklaması yapacağım bazı kişilerde hadlerini ve derslerini alsınlar.’’

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.