DEPREM OLDUKÇA RAHATLIYORUZ

Çanakkale’de son 3 günde depremlerin sayısı 500’ü aştı. Bunun sevindirici bir durum olduğunu belirten Perinçek ‘‘Enerji birden boşalsaydı felaket olabilirdi’’dedi.

DEPREM OLDUKÇA RAHATLIYORUZ
Yayınlama: 08.02.2017
4.922
A+
A-

 

Çanakkale beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Son 3 günde depremlerin sayısı 500’ü aştı. Ayvacık ilçesinde 6 Şubat’ta sabah ve akşam meydana gelen 5,3’lük iki depremin ardından bugüne kadar biri 5,2 olmak üzere çeşitli büyüklüklerde 500’ü aşkın artçı sarsıntı gerçekleşti.

Bardağa dolu tarafından bakmak lazım

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Bölümü’nden emekli olan Prof. Dr. Doğan Perinçek yaptığı açıklamada şunları söyledi ‘‘Aslında Çanakkaleliler olarak kendimizi şanslı saymalıyız. Gülpınarda 2 günde 500 e yakın deprem oldu. Enerji 5.4 büyüklüğündeki ana deprem ve çok sayıdaki artçı ile boşaldı, boşalmaya devam ediyor. Gülpınar dolayında biriken enerji tek veya 2-3 depremle boşalsaydı, çok daha büyük felaket yaşayacaktık. Bu açıdan BARDAĞA dolu tarafından bakalım. Tüm Çanakkaleli hemşehrilerime bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum’’

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş