DEPREM SİYASETİ ÇÖKTÜ..!

DEPREM SİYASETİ ÇÖKTÜ..!
Yayınlama: 16.02.2023
Düzenleme: 16.02.2023
1.718
A+
A-

Deprem bölgesinden paylaştığı fotoğraflarla birlik, beraberlik ve destek mesajları veren AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, felaketin 10. gününde sadece AK Partili belediye başkanları ve personeline teşekkür edince sosyal medyada linç edildi…

 

Büyük deprem felaketi sonrası en küçüğünde en garibanına tüm ilçe belediyeleri kısıtlı imkanlarına rağmen seferber olmuş, arama kurtarma çalışmaları için ekip ve iş makinesi gönderirken toplanan yardımlarda bölgeye sevk edilmişti. Hatta bazı belediye başkanları bizzat afet bölgesine giderek günlerce çalışmalara katılmıştı.

 

 

SİYASET DEĞİL BİRLİK, BERABERLİK ZAMANI…

 

İlk günden bu yana iktidar tarafından, şimdi siyaset zamanı değil denilerek en küçük eleştiride dahi muhalefet uyarılmış ve şimdi birlik, beraberlik, dayanışma ve yaraları sarma zamanı mesajı verilmişti. Benzer mesajlar deprem bölgesi Malatya’da bulunan AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu tarafından da “Birlikte Güçlüyüz”, “Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız“ ve ”Yaşadığımız bu sıkıntılı günleri, el ele vererek geride bırakacağız” cümleleriyle paylaşılmıştı.

 

AK BELEDİYELERE TEŞEKKÜR…

 

Ancak AK Parti Milletvekili İskenderoğlu son paylaşımında depremzedelere destek olan Çanakkale belediyeleri arasında sadece AK belediyelere teşekkür edince büyük tepki çekti ve kendi sayfasında da dahil olmak üzere adeta linç edildi.

İskenderoğlu ayrıştıran o paylaşımında Biga, Ezine, Lapseki, Yenice, Evreşe, Geyikli, Gümüşçay, Kalkım, Karabiga ve Terzialan belediyelerinin ismine yer verildi ve şu ifadeler kullanıldı; “Çanakkale’mizin ilçe ve belde belediyeleri, asrın felaketinde ilk günden itibaren canla başla bölgeye destek oluyor. Başta başkanlarımız olmak üzere tüm personellerimize ve hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.

AK Parti Çanakkale olarak AK Belediyelerimizle Birlikte depremzede vatandaşlarımızın yanındayız.

AK Belediyelerimiz deprem bölgesinde ki kardeşlerimiz için gerekli ihtiyaçlar doğrultusunda tüm hizmetleriyle gerek afet bölgesinden gerekse ilçe merkezlerimizden desteklerine devam ediyor.”

 

 

AK VEKİLİN PAYLAŞIMINA TEPKİ YAĞDI…

 

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nun bu paylaşımı sonrası çok sayıda tepki paylaşımı ve yorum yapıldı. İşte onlardan bazıları;

 

“Sayın vekilim şu dönemde birlikte olduğumuzu bu felaket ten el birliğiyle altından kalkacağımız dönemde Çanakkale ilinde sadece Ak Partili belediyeler varmış izlenimini vermeniz doğru olmadı Bayramiç li bir vatandaş olarak belediye başkanımız hala ilk günden beri hatay ilinde deprem bölgesindeki çalışmalara bir fiil katılım sağlamaktadır.ben Çanakkale li olarak deprem bölgesine yardımda bulunan tüm belediyelerimizi kutluyorum hepsinden Allah razı olsun birlik olma zamanı.”

 

“Sevgili milletvekilim, Çanakkale’de CHP’li belediyelerde oradaydı. Onlar niye yok bu listede. Üzgünüm.😥”

 

“Asrın felaketi sizin gibi basimizdaki siyasilerdir! Çanakkale,Kepez,Çan,Bayramiç, Ayvacik,Bozcaada,Gökceada bunlar sizin belediyeleriniz değilmi?”

 

“Böyle bir zamanda sadece kendi partisinin yaptığı yardımları göstereceğine ayrımsız tüm il, ilçe, belde başkanlarının yardımları güzel deseydi daha güzeldi. Sanki sadece kendi partili başkanları yardım yapıyor gibi göstermek hiç iyi olmamış. HALKIMIZ BUNLARI UNUTMAZ.”

 

“Bu günlerde bile ayrıştırıcı ve oy hesaplı siyaset yapılmasını kabul edilemez buluyorum ve yapanları kınıyorum .”

 

“Bu seçimde o saydıkları beldelerde kalmayacak bakam o zaman napacaklar.”

 

“YardIm yapmada bile ayrıştırıcı dil kullanıyorlar bunlar halkın vekili değil Ak partinin vekili.”

 

“Yazıklar olsun böyle günde ayrımcılık yapılıyorsa çok yazık çok insanlarımız nasıl güvenecek bilmiyorum böyle insanlara.”

 

“Yazıklar olsun Çanakkale ilçe ve belde belediyeleri onlar mı merkez ve diğer ilçelerde belediye yo kmu deprem üzerinden bile hala siyaset yapıyor.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş