GENEL MERKEZDE SÜRPRİZ GELİŞME..!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Akif Hamzaçebi’nin istifasıyla boşalan Genel Sekreterlik konusunda sürpriz bir hamle geldi…

GENEL MERKEZDE SÜRPRİZ GELİŞME..!
Yayınlama: 11.02.2019
3.895
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Akif Hamzaçebi’nin istifasıyla boşalan Genel Sekreterlik konusunda sürpriz bir hamle geldi…

 

MYK toplantısının ardından CHP Çanakkale Milletvekili ve CHP Genel Başkan yardımcısı Muharrem Erkek’in Akif Hamzaçebi’nin yerine CHP Genel Sekreterliğine getirildiği haberleri gündeme bomba gibi düştü. İşin Aslı sonra ortaya çıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK toplantısında Akif Hamzaçebi’nin istifasıyla boşalan Genel Sekreterlik konusunda atacağı adım konusunda bilgi verdi. Kılıçdaroğlu: “Atama yapılana kadar Genel Sekreterlik görevini geçici olarak, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek yürütecek” dedi.

 

GEÇİCİ OLARAK MUHARREM ERKEK YÜRÜTECEK…

 

Edinilen bilgiye göre CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Akif Hamzaçebi’nin istifasıyla boşalan Genel Sekreterlik görevine atama yapacağını belirterek, “Ancak atama yapılana kadar Genel Sekreterlik görevini geçici olarak, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek yürütecek. İşlerin aksamaması gerekiyor” bilgisini paylaştı.

Kılıçdaroğlu, Genel Sekreter olarak hangi ismi, ne zaman atayacağı konusunda ise bilgi vermedi. CHP’nin yeni Genel Sekreter belli olana kadar Genel Sekreterlik görevini Muharrem Erkek yürütecek.

 

MUHARREM ERKEK KİMDİR?

 

1969 yılında Çanakkale’de doğan Muharrem Erkek İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Çanakkale’de serbest avukat olarak çalıştı. Baro yönetiminde görev aldı. Çanakkale Belediyesi Meclis Üyesi seçildi. Çanakkalespor ve Çanakkale Zihinsel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulundu. Çanakkale Kent Konseyi Yürütme Kurulunda görev aldı.25 ve 26. Dönemde Çanakkale Milletvekili seçildi. Anayasa Komisyonu Üyesi olarak görev yaptı. CHP Genel Sekreteridir. Erkek, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.