ROMANLARDAN TERÖRİST ÇIKMAZ..!

ROMANLARDAN TERÖRİST ÇIKMAZ..!
Yayınlama: 28.04.2023
Düzenleme: 02.05.2023
1.207
A+
A-

AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Ayhan Gider, Gelibolu şehir merkezi ve Evreşe’de bir dizi temaslarda bulundu. Evreşe’de kanaat önderleri ve partililerle buluşan Gider, PKK’nın altılı masaya öncülük ettiği ifade ederek eleştirilerde bulundu. Bu seçimin önemine değinen Gider, Atatürk’ün manda ve himayeye karşı ortaya koyduğu iradeyi takip ettiklerini belirterek; “Bizim liderimiz, 108 yıl önce Anafartalar’da ortaya çıktı” dedi…

 

 

AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Ayhan Gider, Gelibolu’da sivil toplum kuruluşlarını ziyaretinin ardından AK Partili Evreşe Belediyesi’nin faaliyetlerini inceledi. Evreşe Belediyesi’nin yapımını tamamladığı stat, kapalı pazar yeri, konuk evi ve kültür merkezini inceleyen Ayhan Gider, Evreşe’nin yaptığı atılım nedeniyle Evreşe Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak’ı tebrik etti.

 

Opera Salonu formatında yapılan Kültür Merkezi’nde halka seslenen Gider;  “Bunlar parayla olacak işler değil. İnanıyorsanız, ekibiniz sizi seviyorsa, insanlara hizmet etmek istiyorsanız. Size çok ödenekler, imkanlar, para olmadan yapabiliyorsunuz. Bu hizmetler için Evreşe Belediye Başkanımız Ali Kamil Soyuak’a teşekkür ediyorum. Evreşe gibi küçük bir belde, bir anda Çanakkale’nin gözde bir yeri oldu” dedi.

 

 

MUSTAFA KEMAL’İN YOLUNDAYIZ…

 

HDP’nin Kılıçdaroğlu’na destek karşılığında verdiği seçim vaatlerini eleştiren Ayhan Gider, Atatürk’ün Samsun’da ortaya koyduğu iradenin takipçisi olduklarını söyleyerek; “HDP’nin milletvekili adayı, sandıklarla beraber hapishaneleri de patlatacağız diyor. Bunların cumhurbaşkanı adayları yok. Aday göstermediler, Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini söylediler. Kılıçdaroğlu bu taahhütü onlara vermişse, halka neden söylemiyor? Bu adayların şeffaf olması gerekmez mi? Yok söz vermediyse, neden çıkıp yalanlamıyorsun? Bugün de yine aynı partinin Kocaeli Milletvekili Adayı gözaltına alındı. Nedeni de PKK üyesi olmak gerekçesiyle. Dolayısıyla bu bir seçim değil aslında. Bu bir karardır. Tam 108 sene önce Anafartalar’da ortaya çıkan liderimiz ve Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün, Samsun’a çıktığında da ortaya koyduğu irade bellidir. Manda ve himaye kabul edilemez. Bugün de biz bu kararı pekiştiriyoruz ve diyoruz ki; manda ve himayeyi kabul etmiyoruz” dedi.

 

 

AÇ KALIRLAR, AÇIKTA KALIRLAR AMA HAİNLİK YAPMAZLAR…

 

Programının ardından Evreşe Yeni Mahalle’de Roman vatandaşlarla bir araya gelen Gider, buradaki hemşerilerinin görüşlerini dinledi. Çocuklarla bir süre sohbet eden Ayhan Gider, ardından mahalle halkına seslenerek; “Ben Romanlardan terörist çıktığını hiç duymadım. Hiçbir zaman vatana laf söylediklerini duymadım. Memleket neredeyse, onlar orada oldu. Aç kaldılar, açıkta kaldılar ama hainlik etmeyi asla düşünmediler. Bunun da ana sebebi nedir biliyor musunuz? Ne muhacirler ne de Romanlar, iki kere vatansız kalmayı göze alamazlar. Hani memleketi birilerine vermek isteyenler var ya, onların Roman mahallesinden haberi yok. Siz burada oldukça, kimse bu memlekete dokunamaz” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş