Dertlere Derman Oluyorlar

Derdi olan Çanakkale Valiliği Halkla İlişkiler Müdürlüğüne koşuyor. Devlet babanın güler yüzüyle karşılanan vatandaşlar, her türlü sıkıntısını bir üst makama çıkmadan kolaylıkla çözmenin memnuniyetini yaşıyor.

Dertlere Derman Oluyorlar
Yayınlama: 24.11.2016
1.123
A+
A-

Çanakkale Valiliği Halkla İlişkiler Müdürlüğü, ilde faaliyet gösteren farklı kurumların sorumluluğunda olan görevleri neredeyse tek başına göğüslüyor. Bir çok vatandaş bir sorunu yada talebi olduğunda ilgili kuruma gitmek yerine, işini daha hızlı ve kesin bir şekilde çözebileceği Halkla İlişkiler Müdürlüğünü tercih ediyor. Valilik bünyesinde hizmet veren müdürlük, her vatandaşa devletin şevkatli kollarını açarken soğuk bürokrasinin güler yüzü olmayı başarıyor. 

 

Hergün onlarca vatandaş, sağlık, eğitim, sosyal yardım ve benzeri konularda müdürlüğün kapısını çalarken bürokrasi ile özdeşleştirilen “Bugün git yarın gel” anlayışından uzak bir şekilde işlerinin hızlı bir şekilde halledilmesinin memnuniyeti ile ayrılıyor. 

 

Vali Orhan Tavlı’nın en çok önem verdiği birim olan ve bu nedenlde kapısı daima açık olan, ne randevu nede sekretarya sistemi bulunan Çanakkale Valiliği Halkla İlişkiler Müdürlüğü, devleti temeli olan vatandaş ile kaynaştıran en önemli kurum ve basamak olarak diğer tüm kurumlara örnek teşkil ediyor.

 

Bu durum aynı zamanda hem vatandaşın bir üst makama gitmeden işlerinini en hızlı şekilde çözülmesini sağlıyor hemde ilgili kurumların iş yükünü hafifletiyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş