DESTEK DEĞİL KÖSTEK OLUNUYOR..!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Sarıçay üzerinden kendisini eleştiren AK Parti Grup Başkanvekili Esra Yüksel’e verdiği cevap mecliste adeta tokat gibi patladı…

DESTEK DEĞİL KÖSTEK OLUNUYOR..!
Yayınlama: 05.04.2021
3.861
A+
A-

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Sarıçay üzerinden kendisini eleştiren AK Parti Grup Başkanvekili Esra Yüksel’e verdiği cevap mecliste adeta tokat gibi patladı.

Hizmet ve çözüm için her türlü mücadeleyi verdiklerini ancak bir şekilde engellendiklerini ileri süren Başkan Gökhan; “Her seferinde temcit pilavı gibi Sarıçay, Sarıçay, Sarıçay diyorsunuz. Ankara’ya DSİ’ye kadar gittik, Sarıçay’ın ıslahı 2021’in yatırım planına alınmıyor. Biz yıllardır çözüm için çabalıyoruz sizse dedikodu yapıyorsunuz” dedi.

 

Belediye meclis toplantılarında yarattığı polemiklerle tanınan AK Parti Grup Başkanvekili Esra Yüksel yine geleneği bozmadı. Ancak bu defa Belediye Başkanı Ülgür Gökhan sert çıkınca, aldığı cevap ile sorduğu soruya adeta pişman oldu.

 

TALEP ETTİK AMA 2021 ISLAH PLANINA DA ALMADILAR…

 

Sarıçay meselesi artık kabak tadının da ötesine geçti diyerek konun iç yüzünü bir kez daha kamuoyu ile paylaşan Başkan Gökhan; “Söyledikçe anlamıyorlar. En son Bülent Turan’a da arz ettik. Önce DSİ Bölge Müdürlüğüne Balıkesir’e, sonra Ankara’ya DSİ Genel Müdür Yardımcısına gittik. Orada ilgili birimi aradılar. Biz yatırım planına alınması için öneri gönderdik. Onlar da bize 2021’in yatırım planına alınmadığını söylediler. Bizler de bekliyoruz. Yıllardır böyle bekliyoruz”

 

Bu konunun temcit pilavı gibi sürekli sunularak üzerinden algı ve polemik yaratılmak istendiğini ileri süren Ülgür Gökhan; “Yerelde çözülmesi gereken bir konu var. 3 tane köyün kanalizasyonu şu anda Sarıçay’ın içine akıyor ve buradan geçiyor. Bizim arıtmamız var. Bizim arıtmamazın çıktı suyu da buraya akıyor. Biz o suda balık yetiştiriyoruz. Çalışıyoruz yani. Ama her seferinde temcit pilavı gibi, Sarıçay Sarıçay Sarıçay diyorsunuz” şeklinde sitem etti.

 

KİRLETEN BELLİ, İLGİLENEN BELLİ. DEDİKODU YAPIYORSUNUZ…

 

Her türlü çözüm için yıllardır uğraştıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Sarıçay’ın belediye değil Özel İdare tarafından atık olduğunun altını çizerek; “Geçen gün dedim ki Esra Hanım’a beraber gezelim, o ben gezerim dedi. Ama biz gittik gezdik. Oradaki atıkları gördük. Belediye tarafında atık yok, Özel İdare tarafında atık var. Bunu yıllardır söylüyoruz” dedi.

 

Esra Yüksel’e dönerek; “Biz ilgileniyoruz ama siz yıllardır dedikodu yapıyorsunuz” diyen Gökhan, tartışmaya şu cümlelerle noktayı koydu; “Mesela Küçük Sanayi Sitesi sorununu çözemedik. Bunu yaparsak Sarıçay’ın ordaki metruk alanları da yıkacağız. Esra Hanım’ı dinleyen sanacak ki, Belediye oturuyor. Yazıyorlar bir de; Sarıçay kirli. Kirletenler belli, temizleyenler belli! Bizim tüm sorunların çözümü ile ilgili çalışmalarımız belli. Artık Sarıçay demeyin ne olur, bir an önce ıslah planı bitsin, yapılsın, bir an önce bundan faydalanalım.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş