DEVİR TESLİM YARIN

Bugün mazbatayı almak için adliyeye giden CHP Yeni İl Yönetimi büyük bir şok yaşamıştı. Kriz saat 18.30 gibi sona erdi. Yönetim mazbatasına kavuşurken devir teslim töreninin yarın saat 13.00’de il binasında yapılacağı açıklandı.

DEVİR TESLİM YARIN
Yayınlama: 26.02.2020
3.053
A+
A-

Bugün mazbatayı almak için adliyeye giden CHP Yeni İl Yönetimi büyük bir şok yaşamıştı. Kriz saat 18.30 gibi sona erdi. Yönetim mazbatasına kavuşurken devir teslim töreninin yarın saat 13.00’de il binasında yapılacağı açıklandı.

 

Mazbata almak için bugün adliyeye giden yeni CHP il yönetimine seçimlerle ilgili YSK’ya tam kanunsuzluk gerekçesiyle itiraz yapılması nedeniyle mazbatası verilmemişti. Bunun üzerine seçimi kazanan Metin Ümit Ural eski il başkanını suçlamış, Eski il başkanı İsmet Güneşhan ise yaptığı açıklamada Bu karar tamamen Sayın hakimin takdiri ve yetkisinde olduğunu sölemişlerdi.

 

NE DEDİLER

 

Metin Ümit Ural

ÖNEMLİ DUYURU…!

Hakkımız olan Mazbatayı Seçim Kurulunun daveti üzerine almaya geldiğimizde, yeni süreçle karşılaştık. Sorguladığımızda İl Başkanımız tarafından YSK ‘ya tam kanunsuzluk gerekçesiyle itiraz edildiğini öğrendik, üzüldüğüm konu; Sn İl Başkanım İsmet Güneşhan’ın saat 12.00 sıralarında aramasıyla devir teslim töreninin planlamasını yaptığımızdır..

Bu nedir, hangi güçle hareket ediliyor! bilemiyorum, kucaklaşmamız engellenmek isteniyor diye düşünmemem mümkün değil, kime hizmet ediyoruz şaşkın durumdayım. Konu ile ilgili

Genel Merkezimiz bilgilendirildi. Tüm yol arkadaşlarımı da bilgilendirmek istedim..

BİZLER, “Hak Hukuk Adalet” Mücadelesini sonuna kadar Sözde değil, Özde yapmaya kararlıyız…

 

İSMET GÜNEŞHAN

Pazar günü il kongremizi partimize ve Çanakkalemize yakışır ve demokratik bir şekilde gerçekleştirdik. Seçim sonuçları açıklandıktan sonra rakibim Sayın Metin Ümit Ural’ı tebrik ettim. Dün Sayın Metin Ümit Ural ile birlikte özellikle il yönetim kurulu, il disiplin kurulu ve kurultay delegeliklerinde oy farkının sadece bir oyun olması nedeniyle ilçe seçim kuruluna itiraz ettik. Ayrı ayrı yapmış olduğumuz itirazı ilçe seçim kurulu reddetti. Bugün ben tüm yönetim ve disiplin kurulu aday arkadaşlarımın hakkını ve hukukunu savunmak için Yüksek Seçim Kuruluna itiraz ettim. İlçe seçim kurulu ile yapmış olduğum görüşmede de mazbataların bugün saat 15.00 da verileceğini söyledi.

Partiye döndüğümde ise sorumluluğum gereği Sayın Metin Ümit Ural’ı arayarak yarın için devir teslim tören programını yaptık. Bugün mazbataların verilmemesinin nedeni bizim itirazımızla uzaktan yakından ilgisi yoktur. Bu karar tamamen Sayın hakimin takdiri ve yetkisindedir. Normalde mazbataların bugün verilmesi gerekiyordu.

Bu konunun bu kadar çok büyütülmesinin bir anlamı yoktur. Özellikle partililerimizin herkese açık olan sosyal medya paylaşımlarında daha dikkatli olmalıdır. İktidara yürüdüğümüz ve halkın umudu olan Partimiz içersinde sanki bir sorun var havası yaratmayalım.

Aradığımz şey seçim sonuçları ile ilgili kimsenin aklında bir soru işaretinin kalmamasıdır.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş