ERDOĞAN’DAN BAŞKASINI TANIMAM..!

Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Hacı Ramazan Işıldak’ı birileri öylesine sinirlendirdi ki, öfkesine hakim olamayarak sosyal medyada zehir zemberek ifadeler kullandı. Tepkiye takipçileri de destek vererek ortak olunca bu öfkeden herkes nasibini aldı…

ERDOĞAN’DAN BAŞKASINI TANIMAM..!
Yayınlama: 08.03.2017
10.546
A+
A-

Sadece mahallesinde değil tüm Çanakkale’de tanınan ve sevilen, yurt çapındaki sivil toplum hareketleri ve sosyal faaliyetleri ile tanınan Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Ramazan Işıldak, sosyal medya üzerinden çok sert ifadelerle açıklamada bulundu.

 

AK Parti’den milletvekili aday adayı da olan Işıldak, kendisini hiçbir partiye değil sadece dünya lideri olarak değerlendirdiği Recep Tayyip Erdoğan’a gönülden bağlı olarak tanımladı ve adeta ateş püskürdü. Bu tepkiye takipçileri de ortak olurken öfke AK Parti Milletvekili Bülent Turan’ın danışmanı Yavuzhan Ahıskalı’ya yöneldi.

 

Sandıktan geldim, k… yalayarak değil…

 

Muhtar Işıldak, şahsi facebook sayfasından şu ifadeleri paylaştı; “Bu Roman çocuğu Hacı Ramazan size ne kadar ağır gelirmiş bilmem, ne kadar gidermiş zorunuza, sizler ne kadar Adalet Kalkınma Partilisiniz bilemem. Ama şunu unutmayın sakın başta Bülent Turan olmak üzere, ben bu vatanın ve Çanakkale’nin öz evladıyım, sizin ne kadar zorunuza gitse de. Şunu asla unutmayın ben sivil toplum örgütü ve Mahalle Muhtarıyım, sizin hoşunuza gitmese de umurumda değil. Ben aslan gibi, koç gibi sandıktan çıkarak geliyorum sizin gibi birilerinin k… yalayarak değil.

 

Sunu asla ama asla unutmayın Hacı Ramazan Işıldak, Adelet ve Kalkınma Partili değil Cumhuriyet Halk Partili değil, Milliyetçi  Hareket Partili değil. Sevdiği, örnek aldığı tek bir lider var, oda dünya lideri RECEP TAYYİP ERDOĞAN. Anlatabildim mi, benim için esas olan sıfata bürünmüş partililer değil benim için önemli ve değerli tek bir dava adamı ve tek bir sevgi var onun sahibi de Recep Tayyip Erdoğan‘dır vesselam…”

 

Gelen yorumlarda çok sert…

 

En ilginç yorum yine AK Parti’nin içinden, Lapseki eski ilçe başkanı Mehmet Kocabıyık’tan geldi. Kocabıyık; “Hacı bir baksana vekillerin k…nı yalayanlara, 2002 de Ak Partiye küfrediyorlardı, şimdi cep dolduruyorlar” dedi. Diğer yorumlardan bazıları ise şu şekilde;

 

Bülent Turan’ın danışmanı Yavuzhan kendini ne sanıyorsa ne zaman arasak sallam, siz kimsiniz be Allah var gam Yok devam edin böle

 

Yavuzhan doldurdu kendi çapında yeğeninin kuzenini ama Reise kadar yazdım Başbakan’a kadar yazdım bunlardar bi cacık olmaz dedim Ama bunlar padişah Yok öyle birşey bunlar kendine göre yol bulma pesinde biz bunların oyununu bozalım

 

Şecim günü nasıllar secim bitti nasıllar. Çanakkale ak parti teşkilatı hepsi aynı telefonları bile açmıyorlar biz seçim de yırtalım böle giderse Çanakkale de bir b.k kazanamazlar”

 

“Ne güzel anlatmışsın Muhtarım Evet bizim içinde Parti kişi isimleri hiç önemli değil Dünya biryana Seçim meydanlarının Baş Pehlivanı bir yana vesselam…”

 

“Çanakkale halkını ak parti den soğutmak için elinden geleni yapıyorlar böle devam edin.”

 

Geldiği Gibi gider biz çok gördük burdan gelip gidenleri Onun Gibi”

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş