EVET, Ben Geldim..!

Referandumu öncesi memleketine dönerek çalışmalarda aktif rol üstlenen Mehmet Daniş’i karşında gören hemşehrilerinin; “Hoş geldin Mehmedim. Arayı soğutma, özlettin kendini “ diyerek sıcak bir diyalog kurması dikkat çekti…

EVET, Ben Geldim..!
Yayınlama: 04.04.2017
9.980
A+
A-

Siyasi kariyerini bakan yardımcılığı ile taçlandıran AK Parti Çanakkale eski Milletvekili Mehmet Daniş, 16 Nisan tarihinde yapılacak olan Anayasa Değişikliği Referandumu öncesi yoğun Ankara mesaisine ara vererek memleketi Çanakkale’ye döndü. Yeniden sahalara inen Daniş’e vatandaşların yoğun ve yakın ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş yaklaşmakta olan referandum için TBMM 23.Dönem AK Parti Çanakkale Milletvekili Müjdat Kuşku antalya escort ile birlikte halkın arasına karışarak merkez ve ilçe ile köylerde çalışmalara başladı. Vatandaşlara yeni anayasa değişikliğinin önemini anlatan Daniş, dün geldiği Çanakkale’de ayağının tozuyla gece Yenice’ye bağlı Taban Köyünü ziyaret etti.

 

Koalisyonlar, istikrarsızlıklar ve belirsizlikler dönemi artık tarih olacak…

 

Taban Köyü’nde yaşayan vatandaşlara Anayasa Değişikliğine neden Evet demeleri gerektiğini açıklayan Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş; “Anaysa değişikliği yönetim anlamında önemli ve gerekli değişiklikler getirmektedir. Başbakanlık kaldırılacak ve Cumhurbaşkanlığı sitemi gelecek. Cumhurbaşkanı veya Devlet başkanı bir veya iki yardımcı ile ülkeyi yönetecek. Vekil sayısı 600’e ve seçilme yaşı da 18’e inecek. Meclisin işlevi, yasama, yargı ve Devlet başkanının sorumluluklarını da içeren toplam 18 madde bulunuyor.  Anayasadaki muhtemel değişiklikle süresi belli ve yetkileri tanımlanmış güçlü bir devlet başkanlığı sistemi gelecek. Koalisyonlar, istikrarsızlıklar ve belirsizlikler dönemi artık tarih olacak” dedi.

 

Çanakkale seni unutmuyor, sen de bizleri unutma…

 

Bakan Yardımcısı Daniş, bugünde bir yandan Çanakkale sokaklarında vatandaşlarla sıcak temasa geçti, bir yandan da ziyaretler gerçekleştirdi. Aynı mahalleden çocukluk arkadaşı olan ve farklı partilerde siyaset yapsalar da referandum sürecinde kader ortaklığı yapan MHP İl Başkanı Hakan Pınar ile parti binasında bir araya geldi. Gündem gereği siyaset kaçınılmaz olsa da ziyaret dost sohbeti olarak ağır bastı.

 

 

Şehir sokaklarında sık sık vatandaşlarca yolu kesilen Mehmet Daniş, bu defa hal hatır soran halkın ilgisinden siyaset yapmaya fırsat bulamadı. Yaşlı bir amcanın; “Hoş geldin Mehmedim. Arayı soğutma, özlettin kendini” diyerek seslenmesi üzerine elini öperek karşılık veren Daniş’e bir başka vatandaş; “Çanakkale seni unutmuyor, sen de bizleri unutma” diyerek kendisini aralarında daha sık görmek istediklerini söyledi. Yoğun ve samimi ilgi yol boyunca tekrarladı.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş