FELAKETİN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ”

Evde başlayan yangın önce ağıllara ardından samanlığa sıçradı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevler arasında tüm köy dehşeti yaşadı…

FELAKETİN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ”
Yayınlama: 01.07.2017
3.663
A+
A-

Bayramiç İlçesi’nde çıkan yangında 2 katlı boş ev, 2 ağıl ile 1 saman deposu kullanılamaz hale geldi. Ağıldaki 2 koyun ile 15 tavuk telef oldu.

 

Çırpılar Köyü’ndeki İsmail Coşkun’a ait boş evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede yandaki 2 ağıl ile saman deposuna sıçradı. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait 2 arazöz ve Bayramiç Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevlerin diğer evlere sıçramasının önlendiği yangın, uzun süren çalışmaların ardından kontrol altına alındı.

 

Yangında 2 katlı ev ile 2 ağıl ve saman deposu kullanılmaz hale geldi. Ağılda bulunan 2 koyun ve 15 tavuk telef oldu. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

 

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde çıkan yangında, 2 katlı boş ev, 2 ağıl ile 1 saman deposu kullanılamaz hale gelirken, ağıldaki 2 koyun ile tavuklar telef oldu.

 

KÖY ALEVLERE TESLİM OLACAKTI…

 

Yangına ilk müdahaleyi köylülerin hortum ve ilaçlama makineleriyle yaparak, alevlerin diğer evlere sıçramasını önlemeye çalıştıklarını anlatan Muhtar Ahmet Uzunoğlu, yangının bir nebzede olsa kontrol altında tutulduğunu söyledi.

 

Muhtar Uzunoğlu; “Arazöz ve itfaiyenin büyük gayretiyle felaketin eşiğinden dönüldü. Müdahale edilmezse rüzgarın da etkisiyle köy, alevlere teslim olacaktı” diyerek köyün yaşadığı dehşeti anlattı.

 

Köy sakinlerinden Ayfer Coşkun ise evin çatısından alevlerin yükseldiğini gördüğünü belirterek, “Bu arada yüksek gerilim hattından birinin koptuğunu gördüm. Çok korktuk, hepimize büyük geçmiş olsun ” dedi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş