POLİSİN DİKKATİNDEN KAÇAMADILAR..!

Üç ayrı ilde haklarında yakalama kararı bulunan İranlı azılı suçlular, Çanakkale polisinin dikkati sayesinde kuyumcuları dolandıramadan yakalandılar…

POLİSİN DİKKATİNDEN KAÇAMADILAR..!
Yayınlama: 07.10.2017
4.050
A+
A-

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin dikkati suça geçit vermedi. Kent merkezinde yakalanan ithal tırnakçılar A.T. ile G.M. isimli kadın sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Tırnakçılık olarak adlandırılan el çabukluğu yöntemiyle kuyumcuları dolandırdığı belirlenen İran uyruklu A.T. ile G.M. isimli kadın, bugün 34 HZ 6728 plakalı kiralık araç ile Çanakkale’ye geldi. Çarşı caddesinde dolandıracakları kuyumcuları belirlemeye çalışırken hareketlerinden şüphelenen Asayiş ekipleri kimlik sorgulaması yaptı. GBT sonuçları ile tecrübeli polislerin yanılmadığı anlaşıldı. İran uyruklu ikilinin Mersin, Edirne ve Balıkesir’in Bandırma İlçesinde tırnakçılık suçundan arandıkları tespit edildi.

 

Ekipler tarafından gözaltına alınan A.T. ile G.M. ifadeleri alınmak üzere Emniyete getirildi. Emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İranlı tırnakçılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.