GELİBOLU’DA HALK KARARINI VERDİ, DEĞİŞİMİN ZAMANI GELDİ..!

GELİBOLU’DA HALK KARARINI VERDİ, DEĞİŞİMİN ZAMANI GELDİ..!
Yayınlama: 12.03.2024
Düzenleme: 12.03.2024
3.357
A+
A-

Evreşe’de yaptığı çalışmalarla beldenin çehresini değiştiren, sosyal belediyeciliğin kitabını baştan yazan Doktor Ali Kamil Soyuak, bu kez Gelibolu’nun kaderini değiştirmek için kollarını sıvadı.

 

AK Parti Gelibolu Belediye Başkan Adayı Soyuak, binlerce vatandaşın katıldığı programda projelerini açıkladı. Başkan olması halinde ilçeye büyük değer katacak birçok projeyi en kısa sürede bitireceğinin sözünü veren Soyuak, “Kendime güveniyorum. Küllerinden doğan Anka Kuşu gibi bu şehri inşa etmek istiyoruz. Sizlerden Gelibolu’nun geleceği için oy istiyorum” dedi.

 

Çanakkale AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Gelibolu Yarımadası Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir’de programa katılarak başkan adayına tam destek verdi…

 

 

AK Parti Gelibolu Belediye Başkan Adayı Ali Kamil Soyuak’ın proje ve aday tanıtım toplantısı tam bir şölen havasında geçti. Binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleştirilen programa 10. Yıl marşı eşliğinde çıkan Soyuak, vaatleri ile vatandaşları adeta mest etti. Meydanı dolduran Geliboluların heyecanı genç başkan adayına adeta erken zafer kutlaması yaşattı.

 

 

SÖZ VERİYORUM, 6 AYDA YOL SORUNU KALMAYACAK…

 

Gelibolu’da hala 1950-1960 belediyeciliği yaşandığını ifade eden Soyuak; “Biz ne yazık ki daha çukur ve çamurdayız, yani yol meselesini bir türlü çözemedik. Ben Mustafa beyin 1950-60 belediyeciliğine takılmış olmasını anlıyorum. Yolla başlayıp 15 yıl sonu itibariyle yolu bitiremediğimiz, altyapı diye başlayıp 15 yılın sonunda altyapıyı bitiremediğimiz bir belediyecilik anlayışını anlıyorum. Kendi anlayışıdır, hak da veriyorum. Benim anlayamadığım, benim üzüldüğüm bu belediye anlayışını, bu yaşam tarzını bu kente dayatmış olmasıdır. Aynı anlayışı, aynı yaşam tarzını benim de, sizin de yaşamak zorunda olmuş olmamızı bir türlü anlayamıyorum. O yüzden şunu söylüyorum, bizler ilk altı ayda Gelibolu’nun bütün yollarını yapma sözünü veriyoruz. İlk ayda yapamazsın, olmaz diyorlar bana. Bir şeye çok güveniyorum; yollarda beni çalışırken göreceksiniz. Kilit taş işçileriyle beraber kilit taş yaparken göreceksiniz. En çok kendime güvendiğim için, kendime inandığım için altı ayda artık bu çukur ve çamurdan kurtararak güzel bir kenti beraber inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

BU ŞEHİRİ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ…

 

Hayata geçirecekleri birçok projenin yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların yanında olacaklarını belirten Soyuak “Bu kenti evrensel akla, bu kenti kurumsal zekaya, bu kente kurumsal yatırımın girmesini istiyoruz. Biz insanlarımızın karı koca çalıştığı, evinden işine giderken mutlu, işinden evine giderken huzurlu olmasını istediği bir kent istiyoruz. Siz rant diyorsunuz, biz değişim diyoruz, gelişim diyoruz. Bu memlekette turizmi geliştirerek, turizmin farkındalığını oluşturacağız. Turizmin bütün fırsatlarından bu kenti yararlandırmak istiyoruz. Bu iş demektir, aş demektir. Küllerimizden doğan bir Anka kuşu gibi yeniden bu şehri inşa etmek istiyoruz. Emeğe ve ekmeğe saygısı olan, Gelibolu’yu seven herkesle el ele beraber çalışacağız” dedi.

 

 

GELİBOLU’DA DEĞİŞİMİN ZAMANI GELDİ…

 

Gelibolu’muz her şeyin en iyisini en güzelini hak ediyor diyen Soyuak konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Biz Gelibolu artık yapılamayan yolları, Pazar yerini, otogarı değil kültürü, sanatı, eğitimi, geleceği konuşsun istiyoruz. Değişim diyen ama değişemeyenleri değiştirmenin zamanı geldi. İlçemizi hep birlikte yeniden dönüştürecek, 6 ay içerisinde tüm sorunları çözecek ve adım adım tüm projelerimizi hayata geçireceğiz. Mazeret devri bitti artık çalışma zamanı. Bir Belediye Başkanı kazandıktan sonra ben demez, biz derse belediye başkanı kazanmış olmaz, Gelibolu kazanmış olur. Bir Belediye Başkanı kazandığı gün hangi partili olursa olsun kenti beraber yöneteceğiz derse Belediye Başkanı kazanmış olmaz, Gelibolu kazanmış olur. Artık Belediye Başkanı değil, Gelibolu kazansın”

Belediye Başkan Adayı Ali Kamil Soyuak’ın konuşmasının ardından Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri tanıtıldı. Meclis üyelerinin tanıtımının ardından sahne alan Taner Yarımdünya ve Rafet El Roman Gelibolulu vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı

 

 

MEGA PROJELER…

 

Eğritaş Sahil Düzenlemesi,

Galliport Projesi,

Atatürk Kültür Merkezi,

Aile Yaşam Merkezi ve Nikah Salonu,

Kapalı Pazar Yeri,

Belediye Hizmet Binası,

Otopark,

Otogar,

Çamlık Rekreasyon Alanı Sanat Köyü,

Stadyum,

Atatürk Caddesi Projesi,

Balıkçı Barınağı,

Cephanelik Anıtı Peyzaj Düzenlemesi,

Deniz Feneri Peyzaj Düzenlemesi,

Yaşlı Bakım Evi,

Aile Yaşam Merkezi,

Tematik Park Projesi ve Kreş Projesi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş