GELİN ÇANAKKALEMİZİ HAKETTİĞİ ZENGİNLİĞE BİRLİKTE KAVUŞTURALIM..!

GELİN ÇANAKKALEMİZİ HAKETTİĞİ ZENGİNLİĞE BİRLİKTE KAVUŞTURALIM..!
Yayınlama: 21.11.2023
Düzenleme: 25.11.2023
3.872
A+
A-

Umurbey Belediye başkanlığı döneminde ki başarılı icraatlarıyla dikkatleri üzerine çeken Sami Yavaş, soyadının aksine AK Parti’nin en hızlı siyasetçilerinden olduğunu bir kez daha gösterdi.

 

Kentte yapılan birçok anket ve kamuoyu araştırmasında açık ara öne çıkan isim olmayı başaran Sami Yavaş, Çanakkale Belediye Başkanlığı için AK Partide aday adaylığını açıklayan ilk isim oldu…

 

Umurbey’de başkanlık yaptığı yıllarda başarılı çalışmalarla dikkat çeken Sami Yavaş, küçücük beldenin adını Türkiye ye hatta dünyaya duyurmuştu. Belde belediyesinin kısıtlı bütçesine rağmen kısa sürede büyük işlere imza atan Yavaş,  beldenin çehresini değiştirmiş, belde sakinlerini ihya etmiş, Umurbeylilerin gönlünde taht kurmuştu.

 

 

AK Parti İl Başkanlığında kalabalık bir grup tarafından karşılanan Sami Yavaş, sözlerine; “Çanakkale Belediye Başkan Aday Adaylığımızı sizlerin desteği ve katılımıyla ilan ettik. Aday adaylığına karar verme ve adaylık açıklama sürecinde yalnız bırakmayan hemşerilerime, sevgili Çanakkaleli dostlarıma içten teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız” diyerek başladı.

 

AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı olan eşi Aynur Yavaş ve oğlunun yalnız bırakmadığı Yavaş, kendisini destekleyen sevenlerine; “Çanakkale bizim evimiz, yuvamız, ortak sevdamız. Tek amacımız, Çanakkale’mizi adına ve tarihine yakışır güzellikte bir marka şehir hâline getirmek. Bu kutlu yola sizlerle birlikte çıkmak benim için bir onur ve mutluluk kaynağı” diyerek seslendi.

 

Çanakkale Belediye Başkan adaylığı için uzun süredir sahada olan ve aktif olarak çalışan Sami Yavaş, halk arasında “Koca Yürekli Başkan” olarak anılıyor ve tanınırlık açısından popüler siyasetçiler arasında yer alıyor.

 

31 Mart’ta Çanakkale için yerel yönetimlerde yeni bir dönem başlayacak iddiasında bulunan AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Aday Adayı Sami Yavaş’ın açıklamalarında şu başlıklar öne çıktı;

 

 

“Sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefe emin adımlarla yürüyeceğiz. Kapısını çalmadığımız ev, halini hatırını sormadığımız kimse kalmayacak. Çarşıda, pazarda, sokakta, kahvede Çanakkaleli hemşerilerimizle beraber olacağız.

 

Ayrımız gayrımız yok. Hepimiz bu kutsal toprağın, bu bereketli denizin, bu tertemiz göğün, bu şanlı boğazın evlatlarıyız. Hangi görüşten, hangi kökenden olursa olsun her kardeşimizle aynı kandan, aynı candanız, aynı hamurdanız. Kardeşiz, dostuz, komşuyuz, aileyiz, canız, candanız.

 

Barış ve huzur içinde yaşadığımız, güçlü ve mutlu bir ülke için, Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir Çanakkale’yi birlikte büyütmek için omuz omuza çalışacağız. Bu ülke de bizim, bu şehir de bizim, güzel yarınlar da bizim.

 

Gelin bir olalım, birlik olalım, Çanakkalemizi hep birlikte mutluluğa, aydınlığa, büyümeye, gelişmeye, maddi manevi hak ettiği zenginliğe birlikte kavuşturalım. Çanakkale için hep birlikte yapacağımız çok şey var.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş