PKK’DAN AYHAN GİDER’E GÖZDAĞI..!

PKK’DAN AYHAN GİDER’E GÖZDAĞI..!
Yayınlama: 07.05.2023
Düzenleme: 07.05.2023
2.580
A+
A-

Yeşil Sol Parti adıyla seçime giren HDP üyelerinin Çanakkale’de kahvehane baskınıyla AK Partili vatandaşlara saldırması sonrasında, terör örgütü PKK’nın sözcülüğünü yapan yayın organları, AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Ayhan Gider’i hedef alarak, tehditler savurdu…

 

Çanakkale’de HDP üyelerinin, AK Partili oldukları öğrenilen 3 kişiye saldırması sonrasında 6 kişi tutuklandı.

Barbaros Mahallesi’nde başlayan olaylar, HDP’li milletvekili adayı ve beraberindeki heyetin, seçim çalışmaları sırasında girdikleri bir kahvehanede yaşandı. İddiaya göre Ak Partili olduklarını söyledikleri için, HDP’li grubun sözlü taciz ve fiziksel saldırısına uğrayan 3 vatandaş, bir süre geçtikten sonra bir araya gelerek tekrar kahvehaneye giren 30 kişilik HDP’li gruptan öldüresiye dayak yedi.

 

Olayı öğrenir öğrenmez yaralıları ziyaret eden AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Ayhan Gider ise, yaşanan olayların Çanakkale’ye yakışmadığını ve milletvekili adayı olan kişilerin, yanlarında kavgacı-şiddet eğilimli kişilerle seçim çalışması yapmaması gerektiğini ifade etti.

 

Gider’in, intikam hissiyle hareket edilmemesi gerektiği yönündeki açıklamaları sonrasında ise olayların il geneline yayılmasının önüne geçilmişti. HDP’lilerin tutuklanmasının ardından ise PKK’ya yakın yayın yapan kaynaklar, olayları tekrar tırmandırarak, Ayhan Gider’i hedef gösterdi. Yaşanan olaylara Çanakkale’de tepki gösteren tek siyasi isim olan Ayhan Gider’in susturulmasını hedefleyen hesaplar, örgütlü bir şekilde Ayhan Gider karşıtı yayınlara başladılar.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş