YÜZÜNÜZÜ HİÇ KARA ÇIKARMADIM…!

YÜZÜNÜZÜ HİÇ KARA ÇIKARMADIM…!
Yayınlama: 26.11.2023
Düzenleme: 27.11.2023
1.619
A+
A-

 

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan coşkulu bir kalabalığın desteği ile adaylık başvurusunda bulundu. Kepez’e 5 yıl daha hizmet etmek isteğini belirten Arslan, “Tevazu göstermeyeceğim bölgenin en başarılı başkanlarından biriyim. Aday adayı arkadaşların da hakkını korumak için ön seçim istiyorum. Burada bana verdiğiniz destek ile beni gururlandırdınız. Ben sizin yüzünüzü hiç kara çıkarmadım” dedi.

 

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞTIM

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, CHP Merkez İlçe Başkanlığı’na resmi başvurusunu yaparak, yeniden aday adayı oldu. Yağışlı havaya rağmen çok sayıda partili ve vatandaş Başkan Arslan’a destek verdi. Aday adaylığı dosyasını teslim etmesinin ardından aşağıda kendisini bekleyen kalabalığa seslenen Arslan, “5 yıllık başkanlığım döneminde halkımızla beraber olduk, köylerimizde çiftçilerimizle, esnafla, ihtiyaç sahibiyle, ezilenin yanında olduk. Cenazelerde, düğünlerde, nikah merasimlerinde hep halkın yanındaydım. Beş yıl içinde toplam 327 çiftin nikahını kıydım, Tatil yapmadan gece gündüz Kepez için çalıştım” şeklinde konuştu.

BAŞKANLAR DEĞİL BÜYÜK OLAN HALKTIR

Kepez’e 5 yıl daha hizmet etmenin mutluluğu ve onurunu yaşamak istediğini ifade eden Arslan, .”Her şeyi sonuna kadar yaptığıma inanıyorum. Yapmışım ki bugün dostlarım, arkadaşlarım, yol arkadaşlarım beni yalnız bırakmadı. Ayaklarınıza sağlık. Başkanlar büyük değildir, büyük olan halktır. Aynı helal duygular ile haramı helali bilerek, Kepez’e 5 yıl daha hizmet etmenin mutluluğunu, onurunu yaşamak istiyorum. Kepez sahillerini ranta kurban etmeyeceğiz. Tam 6400 aileye yardım etmişiz, üniversite öğrencilerimize eğitim yardımı yaptık. Pandemi döneminde 6 bin aileye erzak yardımında bulunduk. Ben yardımların kimlere gittiğini bilmiyorum, bir elin verdiğini diğer el görmeden ihtiyaç sahiplerine sosyal demokrat belediye olmanın gereğiyle hizmet etmenin mutluluğu nu, gururunu yaşadık” dedi.

HERKESİN HAKKINI KORUMAK İÇİN ÖN SEÇİMİ İSTİYORUZ

Bölgenin en başarılı başkanlarının başında geldiğini ifade eden Arslan, “Bu konuda tevazu göstermeyeceğim. 5 yılda gerçekten çok çalıştık ve çok güzel işlere imza attık. Bir belediye başkanı eğer yolsuzluklara, yüz kızartıcı olaylara karışmadıysa, zaten genel merkezden atanır. 2019’da olduğu gibi bugün benim de rakiplerim var. Ben temayül, önseçim diyorum. Aday adayı arkadaşlarımın hakkını korumak için bunu diyorum. Eğer başarılıysam, CHP’nin onurlu üyeleri bana oy verir. Eğer hak etmiyorsam beni sandıkta cezalandırırlar. Ben de kazanan aday ile kapı kapı dolaşır, çalışırım” dedi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş