GENÇ BAŞKAN ÖLÜMDEN DÖNDÜ..!

“İktidarı köprüden denize gömeceğiz” sözü sonrası AK Partili Bülent Turan ile yaşadığı sert tartışma ile gündeme gelen Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer, 1915 Çanakkale Köprüsü’nden geçmeye hazırlanırken trafik kazası geçirdi. Özsüer ve araçta bulunan üç partili, köprüden denize gömülmekten kıl payı kurtuldu…

GENÇ BAŞKAN ÖLÜMDEN DÖNDÜ..!
Yayınlama: 19.12.2022
10.604
A+
A-

“İktidarı köprüden denize gömeceğiz” sözü sonrası AK Partili Bülent Turan ile yaşadığı sert tartışma ile gündeme gelen Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer, 1915 Çanakkale Köprüsü’nden geçmeye hazırlanırken trafik kazası geçirdi. Özsüer ve araçta bulunan üç partili, köprüden denize gömülmekten kıl payı kurtuldu…

 

İktidara yönelik aktif muhalefetiyle dikkat çeken ve ses getiren eleştirileriyle AK Parti’yi her fırsatta köşeye sıkıştıran Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer’e AK Partililerin ahı mı tuttu bilinmez ama söylediği bir söz döndü dolaştı az daha kendi başına geliyordu.

“İktidarı köprüden denize gömeceğiz” diyen Özsüer ve beraberinde ki partililer, 1915 Çanakkale Köprüsü girişinde geçirdikleri trafik kazasında ölümden döndü.

 

GELECEK PARTİSİ’NİN 3. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNE KATILDILAR…

 

Gelecek Partisi’nin 3. kuruluş yıldönümü kapsamında Ankara’ya giderek temaslarda bulunan Kurucu İl Başkanı Hüseyin Yıldırım, Teşkilat Başkanın Enes Arslan ve Kadın Kolları başkanı Ebru Ertekin, İl Başkanı Vahap Özsüer’in kullandığı özel otomobil ile Çanakkale’ye dönüş için yola çıktı.

Eskişehir’e vardıklarında Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek için yola çıktığını haber alınca istikametlerini Bozüyük sapağından İstanbul’a çevirdiler.

 

DİREKSİYON BAŞINDA UYUDU…

 

Gece saat 01.00 sıralarında İmamoğlu ile Saraçhane’de görüşen ekip saat 03.00 gibi tekrar Çanakkale’ye doğru yola çıktı. Uzun süre araç kullanması nedeniyle yorulan ve uykusuz kalan Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer, 1915 Çanakkale Köprüsünden geçmek üzereyken direksiyonda uyuması sonucu aracın kontrolünü kaybederek kaza geçirdi.

 

KÖPRÜDEN UÇMAYA RAMAK KALDI…

 

Bariyere çarparak duran araçta büyük hasar meydana gelirken Özsüer, Yıldırım, Arslan ve Ertekin kazayı burunları bile kanamadan atlattı. Bariyer hayatlarını kurtarırken kazanın geçmeye hazırlandıkları köprü üzerinde meydana gelmemesi mutlak bir faciayı önledi. Özsüer’in “İktidarı köprüden denize gömeceğiz” sözünden sonra yaşanan bu kaza, AK Partililer beddua mı etti yoksa Bülent Turan’ın ahı mı tuttu yorumlarına neden oldu.

 

NELER YAŞANMIŞTI…

 

1915 Çanakkale Köprüsünün açılışından birkaç gün kala, Gelecek Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir’in Çanakkale ziyaret programı kapsamında söz alan İl Başkanı Özsüer; “150 Yıllık hayal diyor sayın grup başkanvekili, biz önce bu köprünün yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İyi şeylere alkışlıyoruz elbette ki. Ama bu köprü ile birlikte inşallah biz o köprüden iktidarı Marmara denizine gömeceğiz öyle de iddialı bir laf edeyim” demişti.

 

Bu söz ile tartışmanın fitilini ateşleyen Gelecek Partili Vahap Özsüer, bir anda AK Partililerin hedefi olmuş ve kendisine dangalak diyen AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile yaşadığı sert polemik sonrası Türkiye’nin gündemine oturmuştu.

 

2023 BİZİ DENİZE DÖKECEĞİNİ DÜŞÜNEN DANGALAKLARIN SEÇİMİ OLACAK…

 

“2023 Çanakkale’ye dünyanın en büyük köprüsünü yapanlar ile köprüyü sadece polemik konusu yapıp oradan bizi denize dökeceğini düşünen dangalakların seçimi olacak” diyerek cevap veren Ak Partili Turan; “Biz Yunan mıyız? Ne demek, ‘Sizi Denize Dökeceğiz!’ Siyasi eleştiri başka, densizlik başka! Bunu diyene değil de tüm seçmene demişiz gibi yalanınızdan dolayı siz ve hakaretçileriniz tek tek ‘Kin ve Düşmanlığa Tahrik’ten’ ve ‘Hakaretten’ vs yargıda hesabını vereceksiniz” şekline açıklamalarda bulunmuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş