Gereken Yapılacak…

Türkiye Cumhuriyeti Kiev Büyükelçisi Yönet Can Tezel’i telefonla arayan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Dinamo Kiev – Beşiktaş maçında yaralanan Çanakkaleli Kürşat Eker’in sağlık durumu hakkında bilgi aldı…

Gereken Yapılacak…
Yayınlama: 08.12.2016
4.337
A+
A-

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Dinamo Kiev – Beşiktaş maçında holiganlar tarafından polislerin gözü önünde stat içerisinde bıçaklanarak ağır yaralanan Çanakkaleli Beşiktaş taraftarı Kürşat Eker ile yakından ilgilendi.

 

www.canakkaleozelhaber.com dan üzücü haberi öğrenen ve Türkiye Cumhuriyeti Kiev Büyükelçisi Yönet Can Tezel’i telefonla arayan Milletvekili Gider,  durumu hakkında bilgi aldığı Eker’in ameliyattan başarı ile çıktığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu müjdeledi. Gider, yaralı hemşerimiz ile yakından ilgilenen Büyükelçi Tezel’e teşekkür ederken olayın faillerin bulunması ve yaşanan üzücü olaylar nedeniyle sorumluların ceza alması için Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak üzerimize düşeni yerine getireceğiz dedi. Rabbim onu sevdiklerine bağışladı diyen Milletvekili Gider, Eker’in kendisini toparlamasının ardından Çanakkale’ye nakil edileceğini söyledi.

 

Doktor Azem Ülkü ve grubu iyi…

 

Öte yandan maçı izlemek üzere Kiev’de bulunan Doktor Azem Ülkü ve beraberindeki Çanakkaleli Beşiktaş taraftarlarının iyi olduğu ve saldırılarda herhangi bir yara almadıkları öğrenildi. Kiev’de telefonla görüştüğümüz Doktor Ülkü; “Maalesef son derece üzücü olaylar yaşandı. Hepimiz iyiyiz ancak ruhen yara aldık. Dostluğun ön planda olması gereken bir spor karşılaşmasında yaşanan bu olaylarda inanmak istemesekte açık bir ihmal ve kasıt zinciri var. Saldırıların polisin gözünün önünde olması, bazı taraftarlarımızın taksi şoförleri tarafından holiganların ortasında indirilmesi düşündürücü.  Yaralı arkadaşımızın sağlık durumu hakkında bilgi aldık. Başarılı bir operasyon geçirdi, kendisi şuan iyi ve müşahide altında. Ancak farklı illerden başka bıçaklanan ve darp edilen taraftarlarımız da var. Hepsine acil şifa diliyoruz. Biz grup olarak Çanakkale’ye dönüşe geçtik” dedi. 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş