GESTAŞ MÜDÜRÜ, HEM KOLTUĞUNDAN HEM VEKİLLİK HAYALİNDEN OLDU..!

GESTAŞ MÜDÜRÜ, HEM KOLTUĞUNDAN HEM VEKİLLİK HAYALİNDEN OLDU..!
Yayınlama: 10.04.2023
Düzenleme: 10.04.2023
1.851
A+
A-

AK Parti’den milletvekili olmak için GESTAŞ Genel Müdürlüğünden istifa ederek aday adayı olan Mahir Sevinç, listeye giremedi. Hem koltuğundan hem de vekillik hayallerinden olan Sevinç, acı bir tecrübeyle söz verilip de tutulmayanlar kervanında ki yerini almış oldu…

 

2015 yılında AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı olan ancak listeye giremeyen Mahir Sevinç, siyaset gömleği giymek için 2020 yılından buyana görev yaptığı GESTAŞ Genel Müdürlüğünden istifa ederek bir kez daha Manisa’dan milletvekilli adayı adayı olmuştu. Ancak listeler açıklandığında Sevinç’in hevesi deyim yerindeyse kursağında kaldı.

 

Tercihini beklendiği gibi AK Partiden yana kullanan Mahir Sevinç’e, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın siyasi referansıyla GESTAŞ Genel Müdürü olduğu dönemde bu görevi kabul etmesi için 2023 seçimlerinde milletvekili seçilebileceği listenin üst sıralarından garantili sıra sözü verildiği ileri sürülmüştü.

 

Fakat verilen o sözler 3 yılda unutulmuş olacak ki Sevinç, AK Parti’nin Manisa milletvekili adayları içinde 10 isimden biri olamadı. Mahir Sevinç, verilen sözler tutulup seçilerek TBMM’ye girebilseydi sadece milletvekilliğini değil her türlü yargılamaya karşı dokunulmazlıkta kazanmış olacaktı.

 

2023 SEÇİMLERİ AK PARTİ 28. DÖNEM MANİSA MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ…

 

1 BAHADIR YENİŞEHİRLİOĞLU

2 MURAT BAYBATUR

3 TAMER AKKAL

4 AHMET MÜCAHİT ARINÇ

5 MEHMET ALİ ÖZKAN

6 AYŞE NEVİN SERT

7 MÜRŞİT GEDİZLİ

8 FATİH KATIÖZ

9 AHMET PALABIYIK

10 YAŞAR DEMİREL

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.