OMUZ OMUZA VERİN ÇANAKKALE KAZANSIN..!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, çok uzun bir süre sonra Ankara’da ilk kez bir araya gelerek baş başa görüşecek. Bu tarihi buluşma sonucunda buzların erimesi, gerginliklerin bitmesi ve Çanakkale için özlenen işbirliğinin gerçekleşmesi bekleniyor…

OMUZ OMUZA VERİN ÇANAKKALE KAZANSIN..!
Yayınlama: 02.07.2019
5.686
A+
A-

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, çok uzun bir süre sonra Ankara’da ilk kez bir araya gelerek baş başa görüşecek. Bu tarihi buluşma sonucunda buzların erimesi, gerginliklerin bitmesi ve Çanakkale için özlenen işbirliğinin gerçekleşmesi bekleniyor…

 

ZİYARETTEN KRİZ DEĞİL UMUT ÇIKTI…

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Meclis Grubunun, Çanakkale’nin CHP’li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a gerçekleştirdiği ziyaret bir kısım AK Partiliyi rahatsız etse de, ortaya beklendiği gibi bir kriz değil aksine Çanakkale için umut vaat eden siyasi bir tablo çıktı. Karşılıklı nezaketin tavan yaptığı o buluşma son derece sıcak geçerken Başkan Gökhan, Belediye Meclis Üyelerinin sıkı ilişkiler içerisinde olmasının kent gelişimi açısından önemli olduğunun altını çizdi.

 

TURAN’DAN DESTEK İSTEYECEĞİM…

 

Asıl sürpriz ise Ülgür Gökhan’ın Ankara’ya yapacağı ziyareti açıklamasıyla yaşandı. Ezeli siyasi rakibi AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile başkentte görüşerek destek isteyeceğini söyleyen Gökhan, kritik buluşmaya ilişkin ipucu da vererek; “Maliyetler arttı. Arıtma konusu, sosyal konutlar ve Sarıçay meselesi ile kütüphane konusunda görüş alışverişi yapacağım. İller Bankası’ndan finansman desteği sağlamalıyız, bu kent hepimizin” dedi.

 

 

HİZMET VE YATIRIMLAR İÇİN İŞBİRLİĞİ…

 

AK Partili Belediye Meclis Üyelerinin ziyaretinden çok memnun olduğunu dile getiren CHP’li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, meclis üyelerinin birbirleri ile ilişki içerisinde olmasının alınacak kararların ve kentin gelişmesi açısından daha sağlıklı olduğunu vurguladı. Bu ziyaret, özellikle seçim döneminde zirve yapan siyasi gerginliğin artık yerini normalleşmeye bıraktığını göstermesi açısından da son derece önem taşıdı. Bu durum mevcut sorunların işbirliğiyle biran önce çözülerek yeni hizmet ve yatırımların önünün açılması açısından da umut verdi. Gökhan’ın, Perşembe günü AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile Ankara’da görüşeceklerini ifade etmesi ise oluşan bu umudu daha da pekiştirdi. Bu gelişme her ne kadar siyasi rakip olsalar da söz konusu halka hizmet olduğunda işbirliği için bir araya gelerek çalışmaktan kaçınmayacaklarını bir kez daha gözler önüne serdi.

 

SAYIN TURAN ARAYA GİRDİMİ ÇÖZÜM HIZLANIR…

 

Başkentte ve muhtemelen TBMM’de gerçekleşecek olan buluşmada bir takım talepleri olacağını dile getiren Başkan Gökhan; “Maliyetler çok arttığı için İller Bankası’ndan finansman sağlamak durumundayız. Arıtma konusu, Sosyal Konutlar meselesi, Sarıçay meselesi ve bir de kütüphane konusunda görüş alışverişi yapacağım. Birlikte bir karar varmak durumundayız. Bizim talebimiz şu ki ilgili kurumlarda araya milletvekili girdiği zaman, bürokrasi konuya daha pozitif bakıyor, çözüm daha hızlı oluyor. Bunun geçmişte de örneğini gördük. Bütçemizin üstünde borçlanma yapmamız gereken bir durumda Bülent Bey destek oldu. Önümüzde bir seçimde olmadığına göre artık işlere bakma zamanı.  Bu kent hepimizin” dedi.

 

ÇANAKKALE SİZDEN AYNI POZU VE İYİ HABERLER BEKLİYOR…

 

En yaşanabilir kent olma konusunda hepimiz sorumluyuz diyerek bir süredir bu konu üzerinden yaratılmak istenen polemiğe de son veren Başkan Gökhan; “Sadece benim sayemde değil, bu kentte yaşayan herkes bu sıfatı almamızda katkıda bulundu. Bunu aşağı düşürmemiz lazım” dedi.

Çanakkale Milletvekili seçildiği ilk yıl CHP’li Ülgür Gökhan ile samimi bir selfie çekilerek paylaşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın şimdi aynı sıcak pozu bir kez daha Ankara’da vererek arada ki buzları eritmesi ve vereceği destek ile Çanakkale’ye yapılacak hizmet ve yatırımların önünü açması bekleniyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.