GÖREVİMİZ DE, SORUMLULUĞUMUZ DA BÜYÜK..!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerini tamamlandı. 52 Meclis üyesinin katılım sağladığı seçimlerde Yönetim Kurulu Başkanı T. Selçuk Semizoğlu tüm Meclis üyelerinin oyunu alarak güven tazeledi…

GÖREVİMİZ DE, SORUMLULUĞUMUZ DA BÜYÜK..!
Yayınlama: 21.10.2022
1.844
A+
A-

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerini tamamlandı. 52 Meclis üyesinin katılım sağladığı seçimlerde Yönetim Kurulu Başkanı T. Selçuk Semizoğlu tüm Meclis üyelerinin oyunu alarak güven tazeledi…

 

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın 16 Ekim 2022 Pazar günü gerçekleştirilen Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri seçimlerinin ardından, 21 Ekim 2022 Cuma günü Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Asıl ve Yedek Üyeleri, Disiplin Kurulu Asıl ve Yedek Üyeleri, TOBB Genel Kurul Delegesi Asıl ve Yedek Üyeleri, Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcıları, Meclis Katip Üyesi, seçimleri tamamlandı.

 

SEMİZOĞLU GÜVEN TAZELEDİ…

 

52 meclis üyesinin tamamının oyunu alan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu bir kez daha güven tazeledi.

Çanakkale’nin güzelliğine, barışına, hürriyetine ve özgürlüğüne yakışır bir atmosferde geçen seçimin artık geride kaldığını ve yönetim kuruluyla birlikte 8 bin 800 üyenin sorunlarının çözümü için çalışacaklarını belirten Başkan Semizoğlu; “Her zaman doğruya doğru yanlışa yanlış demeye devam edeceğim. Seçimde kim taraf olmuş, kimin tarafında olmuş bunların hepsi geride kaldı. Biz tüm Çanakkale olarak beraberiz. Görevimiz büyük, sırtımızda ki yük çok büyük. Yanlışımız olursa bunları bize iletin. Savunmamız varsa yaparız, savunamıyorsak da kendimiz düzeltiriz” dedi.

 

KİMSEYLE KIRGINLIĞIMIZ YOK…

 

Her doğru her yerde söylenmez lafına kesinlikle katılmıyorum diyen Selçuk Semizoğlu; “Ben her doğrunun her yerde doğru bir üslupla söyleneceğine inanan bir insanım. Hiç kimse ile ÇTSO’nun, şahsımın, yönetimimim kimseyle kırgınlığı yoktur. Seçimde karşımda aday olan rakibim Kaya Üzen zaten arkadaşım ve meclis üyem. Meclis üyesi olarak görevine devam edecek. Bende yönetim kurulum ile birlikte 8 bin 800 üyemin sorunlarını çözmeye çalışacağım” şeklinde konuştu.

 

SİYASET BİZDEN DESTEK ALMALIDIR…

 

ÇTSO seçimlerine siyasi müdahale oldu mu şeklinde ki bir soruyu yanıtlayan Semizoğlu; “Seçim bitti, geride kaldı. Artık seçimi konuşmanın bir anlamı yok. İnsanların takdiridir, bunu daha fazla konuşmanın, germenin anlamı yok. Ortalama 8 yılda bir kriz olan bir ülkede 2018 Ağustos ayında başlayan döviz ve faizde ki dalgalanmayla başlayan, 2020 Mart ayında tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi gibi bir illetle uğraşabilen, maaş almadan maaş ödeyen, SGK ve vergi ödeyebilen ve kendi ayakları üzerinde durabilen tacir ve tüccarlar emin olun ki kendi temsilcilerini kendileri seçebilir. Siyasilerin öneri ve desteğine ihtiyaçları olmamalıdır. Siyaset bizden destek almalıdır, bizim önerilerimiz ile yürümelidirler. Normal STK’ların görevi budur. Ben ve ekibim Çanakkale’yi siyasi istiladan kurtardık çok şükür.

 

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde bugün gerçekleştirilen Organ Seçimlerinin ardından görev alan isimler şu şekilde oluştu;

 

Meclis Başkanı;

Osman Okyay

Meclis Başkan Yardımcıları;

Şerif Mutlu

İbrahim Armağan Aydeğer

Meclis Katip Üyesi;

Saniye Öfekler Elmas

Yönetim Kurulu Başkanı;

Tamer Selçuk Semizoğlu,

Yönetim Kurulu Üyeleri;

Ahmet Çelik,

Akın Yalman,

Ayşe Önen Özoğuz,

Deniz Tennioğlu,

Ersin Kahraman,

İlbey Berkin Karaca,

İsmail Volkan Temiz,

Şakir Kutluay,

Turgay Kılıç,

Yaşar Murat Aydoğdu

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş