Görünmez Kaza..!

Misafirliğe gittikleri evin önündeki kanalı gece karanlığında fark edemeyen sürücü, yarım saat frene basarak araç içerisinde yardım gelmesini bekledi…

Görünmez Kaza..!
Yayınlama: 27.11.2016
1.722
A+
A-

Çanakkkale’ye ziyarete gelen bir aile, misafir oldukları evin önüne araçlarını park etmek istedi ama çukuru fark etmedi. 

 

Olay Çanakkale merkezde akşam saatlerinde meydana geldi. Barbaros Mahallesi Reşat Tabak Caddesi üzerinde misafirliğe gelen çift, 59 SL 281 plakalı  araçlarını park etmek istedi. Ancak gece karanlığına dikkatsizlikte eklenince araç bir anda yol kenarında ki çukura düştü.

Otomobilin ön lastikleri çukurda kalırken sürücü kayarak aracın tamamı düşmesin diye el frenini çekti ve ayağı frene basılı olarak yarım saat boyunca koltukta oturarak yardım gelmesini bekledi. Olay yerine anında intikal eden trafik ekipleri acil olarak çekici çağırdı. Yarım saa t içinde olay yerine gelençekici ile araç çukurcan çıkarılırken, konu Çanakkale Belediyesi Zabıta amirliğine bildirildi.

 

Söz konusu çukurun aslında yarım kalmış bir araç yıkama istasyonuna ait yıkama kanalı olduğu anlaşıldı. Zabıta ekipleri yarım bırakılmış kanalla ilgili incelemelerde bulundu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş