HAKKINIZI HELAL EDİN..!

HAKKINIZI HELAL EDİN..!
Yayınlama: 24.03.2024
Düzenleme: 25.03.2024
1.661
A+
A-

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 22 yıllık görev süresince hayata geçirmiş olduğu hizmet, proje ve çalışmaları “Veda Değil Vefa Buluşması” başlığıyla kentlilerle paylaştı.

 

Çanakkale halkının yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Başkan Gökhan; “En büyük gurur kaynaklarımdan biri de hemşerilerime senin başkanın rüşvet almış, kendine, yakınlarına rant sağlamış, biz hizmet beklerken o bizim kaynaklarımı har vurup harman savurmuş dedirtmedim ya onun için çok mutluyum” dedi.

 

Çanakkale’nin yaşayan efsanesi haline dönüşen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “Bu süreçte istemeden kırdığım, incittiğim insanlar olabilir. Eğer böyle hemşerilerimiz varsa aflarına sığınıyorum. Herkesin hakkını helal etmesini istiyorum. Benden yana verdiğim tüm emekler herkese, bu kente, vatanıma helal olsun” derken salonda duygu yüklü anlar yaşandı…

 

 

Dört dönem boyunca Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve bu süre zarfında 7’den 70’e her kesimi kapsayacak, kentin çehresini ve vizyonunu geliştirecek, doğa ile uyumlu ve kentin yaşanabilirliğini artıracak pek çok yatırım ve hizmete imza atan Başkan Gökhan, görev süresi boyunca yaptığı çalışmaların detaylı bir raporunu, Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte kamuoyuna sundu.

 

Başkan Gökhan’ın “Veda Değil Vefa Buluşması” programına, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Mustafa Cumhur Ersümer, CHP Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan, CHP İl Başkanı Av. Levent Gürbüz, CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun ve parti yönetimi, CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Av. Muharrem Erkek, İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt,  ilçe ve beldelerin belediye başkanları, muhtarlar, Çanakkale Belediyesi Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve çalışanları, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve odaların temsilcileri, iş insanları, basın mensupları başta olmak üzere çok sayıda davetli ve kentli katıldı.

 

 

İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başlayan programda Başkan Gökhan, 22 yıl boyunca Belediye Başkanlığı görevi yürütmesine olanak sağlayan kentlilerin teveccühüne teşekkür ederek, büyük bir gururla üstlendiği Başkanlık görevi boyunca gerçekleştirdiği önemli hizmet ve yatırımları detaylı bir sunumla paylaştı.

 

Büyük alkış alan sunumun ardından ise, Başkan Gökhan’ın bir şehre adanmışlık öyküsünün anlatıldığı belgesel gösterimi gerçekleşti.

 

Duygusal anların da yaşandığı programın sonunda ise, Başkan Gökhan’a torunları Nil ve Ege’nin çiçek takdimleri ile hep bir ağızdan alkışlarla söylenen şarkılar da “Veda Değil Vefa Buluşmasına” renk kattı.

 

 

BAŞKAN GÖKHAN’IN KONUŞMASINDAN ÇARPICI BAŞLIKLAR…

 

Bunlar olması gereken belediyecilik hizmetleri, bunları zaten yapmamız gerekirdi. Benim en büyük mücadelem barışın kenti dediğim Çanakkale’nin yaşanabilir bir kent olması noktasında farklı etnik kökene, dile, dine, farklı yaşam biçimine sahip tüm hemşerilerimin özgürlük, barış ve ahenk içinde yaşamasının teminatı olabilmektir. Bu yolda da çok emek verdik. Kentin rantını peşkeş çektirmemek, yine kente kazandırmak için büyük mücadeleler verdik.

 

Kazdağlarında gözü dönmüş çevre talancılarına, toprağımıza, suyumuza zehir akıtanlara, ormanlarımızı, suyumuzu kaptırmamak için zor yollardan geçtik. Müfettişten başımızı kaldıramadık. Ama o başı kimsenin önünde eğmedik. Bugün geriye dönüp baktığımızda büyük yatırımlar, yerleşmiş önemli anlayışlar var bu kentte.

 

En büyük gurur kaynaklarımdan biri de hemşerilerime senin başkanın rüşvet almış, kendine, yakınlarına rant sağlamış, biz hizmet beklerken o bizim kaynaklarımı har vurup harman savurmuş dedirtmedim ya onun için çok mutluyum.

 

 

Çanakkale Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz yatırımlarla önemli altyapı ve çevre sorunlarını çözmüş, kurumsal alt yapısı sağlam bu ekonomik koşullara rağmen varlıklarını arttırmış örnek bir belediyedir.

 

Görev yaptığım 22 yılda attığım her adımda, kamunun ürettiği kaynakları kullandığımı, bana korumak ve kollanmak üzere çok değerli bir emanet teslim edildiğini asla unutmadım.

 

Adaleti yok sayanlara, kentin rantına göz koyanlara karşı belediye başkanı olarak mücadele ettim, yurttaş Ülgür Gökhan olarak ta mücadele etmeye devam edeceğim.

 

 

Dünya tarihinin akışını değiştirmiş bugünün modern, mutlu kenti Çanakkale’nin belediye başkanı olmanın ayrıcalığına beni layık gören öncelikle tüm hemşerilerime, adaylaşma süreçlerinde beni hep destekleyen Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisinin genel başkanlarına, partili dostlarıma, özellikle de bizlere halkçı belediyeciliği miras bırakan rahmetli Reşat Tabak’a teşekkür ve minnet borcumu ifade etmek isterim.

 

Bu kent için birlikte çalıştığım, destek veren ve Çanakkale’ye değer katan herkese, hemşerilerimizin doğumdan ölüme tüm ihtiyaçlarını gidermek için birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarıma, başkan yardımcılarıma, müdürlerimize ve emekçilerimize, basın mensuplara beni Ülgür amcaları kabul eden çocuklarımıza, seçilmemde büyük katkıları bulunan kadınlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Bu süreçte istemeden kırdığım, incittiğim insanlar olabilir. Eğer böyle hemşerilerimiz varsa aflarına sığınıyorum. Herkesin hakkını helal etmesini istiyorum. Benden yana verdiğim tüm emekler herkese, bu kente, vatanıma helal olsun.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş