HANİ ÇAY KEK BEDAVA OLACAKTI..!

Çanakkale Özel Haber’in gündeme getirdiği Ezine Millet Bahçesinin dudak uçuklatan maliyeti, siyasi polemiğe dönüştü. DSP’nin 30 milyon lirayı aştı dediği harcaman için CHP 20 milyon lira demiş ve AK Partili Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel tarafından yalancılıkla suçlanmışlardı. Başkan Yüksel’in rakamı ağzından kaçırdığı video gündeme bomba gibi düştü. Millet bahçesinin gerçek maliyeti herkesi şok etti…

HANİ ÇAY KEK BEDAVA OLACAKTI..!
Yayınlama: 01.08.2022
6.587
A+
A-

Çanakkale Özel Haber’in gündeme getirdiği Ezine Millet Bahçesinin dudak uçuklatan maliyeti, siyasi polemiğe dönüştü. DSP’nin 30 milyon lirayı aştı dediği harcaman için CHP 20 milyon lira demiş ve AK Partili Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel tarafından yalancılıkla suçlanmışlardı. Başkan Yüksel’in rakamı ağzından kaçırdığı video gündeme bomba gibi düştü. Millet bahçesinin gerçek maliyeti herkesi şok etti.

 

Öte yandan DEVA Partisi, Cumhurbaşkanının bedava dediği çay, kahve kekin ücretli satıldığını açıklayarak; “Yine bir sözünüzü daha tutmadınız” dedi…

 

Çanakkale’nin ilk Millet Bahçesi geçtiğimiz hafta Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve AK Parti Milletvekillerinin katılımıyla Ezine’de törenle hizmete açılmıştı. Ancak Bakan Varank’ın; “Büyükşehirlerde, Ankara’da, İstanbul’da bile göremeyeceğimiz güzellikte bir Millet Bahçesi” diyerek öve öve bitemediği bahçe Çanakkale’de güzelliği yada sunduğu hizmet ile değil maliyeti ile tartışılmaya devam ediyor.

 

MİLYONLAR YANDAŞLARIN CEBİNE YUVARLANIYOR…

 

Çanakkale Özel Haber sitesinin “Milyonlar Yandaşların Cebine Yuvarlanıyor” başlıklı özel haberinde DSP Ezine İlçe Başkanı Gürler Çetin, içerisinde sadece bir yapı bulunan ve gerisi çim, ağaç ve oturma gruplarından oluşan Millet Bahçesi için; “14 milyon gibi yüksek bir rakamla yapılmaya başladı. Sonra 5 milyonluk artırımlar ile rakam korkunç hale geldi. 24 milyon liraya ulaşan maliyetin henüz açıklanmayan rakamlarla 30 milyon lirayı aştığı ileri sürülüyor. Bir başka deyişle, millet bedava çay ve kek eşliğinde çimlerde yuvarlanmayı beklerken milletin 10’larca milyonu o çimlerle birlikte yandaşların cebine yuvarlanıyor” demişti.

Çetin ayrıca; “5 milyon lira borç ile aldıkları belediyeye tarihi rekor ile 100 milyonun çok üstünde bir borç yüklediler” iddiasında bulunmuştu.

 

60 MİLYONLUK MALİYETİ AĞZINDAN KAÇIRDI…

 

Ezine Millet Bahçesinin maliyet tartışmalarına CHP’de dahil oldu. Millet Bahçesi projesini yapımı aşamasında “Buraya 20 milyon lira göndünüz” diyerek eleştiri getirdiklerini hatırlatan CHP Ezine İlçe Başkanı Caner Şahin; “20 milyona zaten mevcut olan parkı yeniden park yaptınız yazık günah değil mi diye sorduk Sayın Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel’e. O da çıkıp bize cevap olarak dedi ki millete yalan atmayın Millet Bahçesinin Maliyeti 14 Milyon lira. Bizde peki öyledir dedik geçtik. Sonrasında Güray Başkan Kurban Bayramı bayramlaşma programında kendi ağzıyla Millet bahçesinin maliyeti bize yaklaşık 60 Milyon olmuştur diye açıklama yaptı” dedi.

 

KİM YALANCI GÜRAY BAŞKAN…

 

CHP’li Şahin, ilçede ki bayramlaşma programı sırasında AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın hemen yanında Millet Bahçesinin maliyetini ağzından kaçırarak 60 milyon olarak açıklayan Ezine Belediye Başkanı Yüksel’in vidosunu da paylaşarak kendilerini yalancılıkla suçlayan başkanı ters köşe yaptı ve şimdi yalancı kim sayın başkan” diye sordu.

 

HANİ ÇAY KEK BEDAVA OLACAKTI…

 

DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca ise Ezine Millet Bahçesi tartışmalarına yeni bir boyut kazandırdı. DEVA Partisi Ezine İlçe Başkanı İsmail Pala ile birlikte Ezine Millet Bahçesi’ne çay içmeye giden Karaca, gördüğü fiyatlar karşısında ki şaşkınlığını kamuoyu ile paylaştı.

 

YİNE BİR SÖZÜNÜZÜ DAHA TUTMADINIZ…

 

Burada ne çay ne de kek ücretsiz diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Millet kıraathanelerinde tamamen kitaplar, gazeteler olacak. Keki, kahvesi, çayı da bedava olacak” sözlerini hatırlatan Berkan Karaca; “Her ürün ücretli olarak satılıyor. Burası Milletin bahçesi değil. Yine bir sözünüzü daha tutmadınız” dedi.

 

EZİNE MİLLET BAHÇESİNDE Kİ BAZI FİYATLAR ŞU ŞEKİLDE;

 

Demleme Çay 3 TL, Ada Çayı 15 TL, Ihlamur 15 TL, Kış Çayı 15 Tl, Mojito 25 TL, Rainbow 25 TL, Atom 30 TL, Filtre Kahve 25 TL, Espresso Single 13 TL, Espresso Double 20 TL, Latte Macchiato 22 TL, Americano 17 TL, Latte 20 TL, Cappucino 20 TL, Flat White 20 TL, Türk Kahvesi 15 TL, Dibek Kahvesi 20 TL, Menengiç Kahvesi 20 TL, Çikolatalı Türk Kahvesi 20 TL, Damla Sakızlı Türk Kahvesi 20 TL, Kumda Türk Kahvesi 30 TL.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.