Hazırlıksız Yakalandılar

Dün akşam aniden bastıran kar yağışı sürücüleri hazırlıksız yakaladı. Ekiplerin yol açma ve tuzlama çalışmasına rağmen bir çok araç yolda kaldı…

Hazırlıksız Yakalandılar
Yayınlama: 14.12.2016
2.932
A+
A-

Yenice ilçesi ile Balıkesir’in Edremit ilçesini birbirine bağlayan kara yolunda etkili olan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı. Saat 18.00 itibariyle Kazdağlarında etkili olmaya başlayan kar yağışı ve poyraz fırtınası Edremit Yenice Karayolunda trafiği aksattı. Yola hazırlıksız çıkan birçok sürücü geri dönmek zorunda kalırken devam etmekte ısrar eden araçlardan çoğunun yol kenarlarında terk edilmiş ve kaymış olduğu gözlendi.

Yenice Karayolları ekipleri, karayolunda sabaha kadar tuzlama ve kar küreme çalışması yaparak ulaşımı açık tutmaya çalıştı.

 

Yolda kalan tırları belediye kurtardı

 

Hava sıcaklığının sıfırın altında 3 dereceye kadar düştüğü Kazdağları Hanlar mevkisinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle karayolunda buzlanma oluştu. İzmir’den aldıkları yükü Yenice ilçesi Kalkım beldesine götürmek için yola çıkan 6 tır sürücüsü, Edremit-Kalkım karayolunun 15. kilometresinde buzlanma nedeniyle mahsur kaldı. Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yaklaşık bir saat süren tuzlama ve kar küreme çalışmasının ardından sürücüler yollarına devam etti. Bölgede kar yağışı yoğun bir şekilde devam ediyor.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş