TÜRK YILDIZLARI GELİYOR

Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi ekibi Türk Yıldızları, 2018 gösteri sezonunu her yıl olduğu gibi Çanakkale uçuşuyla açıyor.

TÜRK YILDIZLARI GELİYOR
Yayınlama: 14.03.2018
8.280
A+
A-

 

Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi ekibi Türk Yıldızları, 2018 gösteri sezonunu her yıl olduğu gibi Çanakkale uçuşuyla açıyor. 18 Mart Pazar Günü Çanakkale semaları bir daha Türk Yıldızları’nın F-5 2000 uçaklarını jet sesiyle çınlayacak.

 

Gökyüzünde sergiledikleri birbirinden güzel hareketlerle nefesleri kesen Türk Yıldızları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıldönümü dolayısıyla Çanakkale’ye geliyor. 2018 gösteri takvimi henüz yayınlanmayan Türk Yıldızları’nın Çanakkale’de gösteri uçuşu yapacağı, akrobasi timinin sosyal medyadaki hesabında yer verilen bir mesaja yansıdı.

Mesajda ‘‘13 Mart 2012 tarihinde yüce milletimizin kalbine uğurladığımız kanat arkadaşımız Hv.Plt.Yzb. Ümit ÖZER’i şehadetinin altıncı yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz.Tüm şehitlerimizin kutsal anıları için 18 Mart’ta Çanakkale Şehitler Abidesindeyiz’’ denildi.

Geçtiğimiz yıllarlın aksine Çanakkale merkez de ve Şehitler Abidesi’nde halka açık ikinci bir gösteri yapılmayacak. Bu yıl protokol haricinde Çanakkale halkı Türk Yıldızları gösterisini izleme şansı bulamayacaklar.

Çanakkaleliler Türk Yıldızlarının özellikle merkezde gösteri uçuşu yapmasını istiyorlar. Geçtiğimiz yıllarda merkezde yapılan gösterileri Çanakkaleliler başta olmak üzere törenler için Çanakkale’ye gelen binlerce vatandaş meraklı gözlerle takip etmişti.   

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş