HİZMETKAR OLMAK İÇİN OYLARINIZA TALİBİZ..!

HİZMETKAR OLMAK İÇİN OYLARINIZA TALİBİZ..!
Yayınlama: 13.03.2024
Düzenleme: 14.03.2024
1.587
A+
A-

Lapseki’nin deneyimli ve çalışkan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ın proje tanıtım toplantısı mitinge dönüştü. Toplantının yapılacağı kahveyi hınca hınç dolduran vatandaşlar sokaklara taştı. Sokak yoğunluktan dolayı program bitinceye kadar trafiğe kapatıldı…

 

 

Programda yaptığı konuşmada koltuğa değil hizmete talip olduğuna vurgu yapan Lapseki Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Eyüp Yılmaz; “5 yıl il genel meclis üyesi, 10 yıldır da belediye başkanı olmak üzere 15 yıldır sizlere hizmet ediyorum. İnsanız eksiklerimiz, yanlışlarımız olabilir. Hep iyi niyetimizle sizlere hizmet etmeye, sizlere hizmetkar olmaya çalıştım. Bu güne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır” dedi.

 

 

YENİ LAPSEKİ’NİN MİMARI…

 

2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala, Lapseki’de 10 yıldır kusursuza yakın Belediye başkanlığı yapan Eyüp Yılmaz’ın proje tanıtım toplantısına vatandaşlar akın etti.

Çarşı içindeki parti binası önünde toplanan partililer ve vatandaşlar, proje tanıtımın yapılacağı alana kadar büyük bir coşku ile ellerinde bayraklarla yürüdü.

Programa katılan partililer dikkat çeken pankartlarla Başkan Yılmaz’a destekte bulundular. Vatandaşlar, “Doğru Zaman Doğru İnsan”, “Eyüp Yılmaz Başkan Yıkılma”, “Yeni Lapseki’nin Mimarı Eyüp Yılmaz”, “Lapseki’de Evim Var, Eyüp Yılmaz’a Sözüm Var” şeklinde pankartlar açarak, gece boyunca tezahürat yaptılar.

 

 

YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR…

 

15 yıldır ilçeye hizmet ettiğini ifade eden Yılmaz, “31 Martta yapılacak yerel seçimlerde sizlerin değerli oyları ve Rabbim bize tekrar kazanmayı nasip ederse sizlere beş yıl daha hizmet etmek istiyorum. Hep söylüyoruz insanız. Lapseki’ye 15 yıldır hizmet ediyorum. Eksiklerimiz, yanlışlarımız olabilir, söz verip de yerine getiremediğimiz olabilir, ama emin olmanızı istiyorum hep iyi niyetimizle sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. Sizlere hizmetkar olmaya çalışıyoruz. Bundan emin olmanızı istiyorum. Bu güne kadar bize gösterdiğiniz güven için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz koltuğa değil sizlere hizmete talibiz. Sizlere hizmetkar olmak için oylarınıza talibiz.

 

Ben sizlere 10 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum, beni iyi tanıyorsunuz. Bu güne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır bundan emin olabilirsiniz” dedi.

Yılmaz konuşmasını ardından yeni dönemde yapacakları projeleri vatandaşlara tanıttı. İlçenin vizyonuna vizyon katacak yeni projeler büyük beğeni topladı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş