İYİ PARTİ’DEN GESTAŞ’A TAM DESTEK..!

“KİRALAMA ÇÖZÜM DEĞİL GEMİLER ALINMALI…”

CHP’nin ittifak ortağı İYİ Parti’den GESTAŞ’ın borçlanma talebine tam destek geldi. Gökçeada Belediye Başkanı İYİ Partili Ünal Çetin; “Gökçeada’nın Çanakkale’de kör dövüşü yapan küçük kasaba siyasetine mal edilmesini hazmetmiyoruz. Adamıza hizmet gelmesini istiyoruz ”dedi…

İYİ PARTİ’DEN GESTAŞ’A TAM DESTEK..!
Yayınlama: 17.06.2020
4.899
A+
A-

 

“KİRALAMA ÇÖZÜM DEĞİL, GEMİLER ALINMALI…” 

 

CHP’nin ittifak ortağı İYİ Parti’den GESTAŞ’ın borçlanma talebine tam destek geldi. Gökçeada Belediye Başkanı İYİ Partili Ünal Çetin; “Gökçeada’nın Çanakkale’de kör dövüşü yapan küçük kasaba siyasetine mal edilmesini hazmetmiyoruz. Adamıza hizmet gelmesini istiyoruz ”dedi…

 

GESTAŞ yeni gemiler alabilmek için İl Genel Meclisi’nden borçlanma talep etmiş CHP’li il genel meclis üyelerinin hayır oyu vermesiyle iki kez GESTAŞ’a kefil olunmamıştı. Filosunda bulunan kiralık gemilere yüksek miktarlarda kira ödeyen şirketin borçlanma yetkisi verilmemesi nedeniyle eli kolu bağlanmıştı.

 

Borçlanma talebine ret veren CHP’nin ittifak ortağı İYİ Parti’den GESTAŞ’a sürpriz bir destek geldi. İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin; “CHP’li üyeler Gestaş’ın bu borçlanmasıyla alakalı neye ‘hayır’ dediklerini biliyorlar mı acaba. GESTAŞ borçlanacaksa ve bunun karşılığında ulaşım noktasında kalite ve güven getirecekse bu durum artık bir an önce çözüme kavuşmalı” şeklinde konuştu.

 

GENEL MÜDÜRE TEŞEKKÜR EDİYORUM…

Gökçeada’ya ulaşım konusunda GESTAŞ Genel Müdürü Mahir Sevinç’in kendisiyle devamlı istişare ettiğini belirten Başkan Çetin; “Ben uzun yıllardan beri Gökçeada’da yaşayan birisi olarak özellikle kış mevsiminde, yazın da turizm sezonu ile birlikte dışarıdan gelen misafirlerimizi taşıyan GESTAŞ’ın yeni bir gemi alımı ile alakalı bir borçlanma talebi söz konusudur. Mahir Bey, iki kez ziyaret için geldiler. Ulaşım noktasında bizim dertlerimizi, sorularımızı dinlediler. Bu vesile ile kendisine de çok teşekkür ediyorum.

 

BU İŞ KÖR DÖVÜŞE DÖNDÜ…

Çözüm önerilerini, bizden istediklerini, bizim istediklerimizi konuştuk. Fakat bir kör dövüşe döndü Çanakkale Özel İdaresi’nde GESTAŞ’ın borçlanmasına dair talep konusu. Sanıyorum, CHP’li Sadık Göğüsgeren hiç Gökçeada’ya gelmedi. Sanıyorum, 6-7 kuvvetinde rüzgarlı havada denizin nasıl aşıldığını da bilmiyor. Hatta böyle havalarda hastalarımızın, cenazelerimizin olabileceğini, Gökçeada’ya hizmet gelmesi noktasında Çanakkale’de kör dövüşü yapan küçük kasaba siyasetine mal edilmesini de hazmetmiyoruz.

 

NEDEN HAYIR DİYORLAR…

Her ne şart olursa olsun, GESTAŞ borçlanacaksa ve bunun karşılığında da Gökçeada’ya gemi alacaksa, benim gelen misafirlerim ve Gökçeada’da yaşayan misafirlerim ulaşım noktasında kalite ve güven getirecekse bu durum artık bir an önce çözülmesi icap ediyor. Şu ana kadar da Cumhuriyet Halk Partisi üyesi, Başkanı Sadık Bey ve diğerleri tarafından Gökçeada’nın ulaşımına dair benimle irtibata geçen bir kişi bile olmamıştır. Dolayısıyla Gestaş’ın bu borçlanmasıyla alakalı neye ‘hayır’ dediklerini biliyorlar mı acaba?” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş