İĞRENÇ TECAVÜZLERİ 9 YIL SÜRMÜŞ..!

Akrabası olan 9 yaşında ki erkek çocuğuna dokuz yıl boyunca cinsel istismarda bulunan ve tecavüzleri sonucu intihara sürükleyerek ölümüne neden olan sapık, Çanakkale’de tutuklanarak cezaevine gönderildi…

İĞRENÇ TECAVÜZLERİ 9 YIL SÜRMÜŞ..!
Yayınlama: 20.08.2019
6.552
A+
A-

Akrabası olan 9 yaşında ki erkek çocuğuna dokuz yıl boyunca cinsel istismarda bulunan ve tecavüzleri sonucu intihara sürükleyerek ölümüne neden olan sapık, Çanakkale’de tutuklanarak cezaevine gönderildi…

 

Kuzeninin çocuğunu 9 yaşından 18 yaşına kadar istismar eden, 26 yaşına geldiğinde intiharına sebebiyet veren Vedat Tarhan, hakkında çıkan yakalama kararı ardından Çanakkale’de yakalandı.

 

TECAVÜZLERİ SES KAYDI İLE BELGELEDİ…

Tekirdağ Çorlu’da yaşayan A.E.Y. aynı zamanda akrabası olan Vedat Tarhan tarafından 9 yaşından 18 yaşına kadar cinsel istismara uğradığını ailesi ile paylaştı. Yaşadıkları nedeni ile bunalıma girdiğini belirten A.E.Y. ailesinin de desteği ile savcılık başvurusu öncesi Tarhan ile görüştü. Tarhan ile görüşmelerini kayda alan mağdur genç, kendisine yönelik cinsel istismara ilişkin konuşmasını sağladı.

 

 

AĞIR İŞLEYEN ADALET İNTİHARA SÜRÜKLEDİ…

Tarhan’ın kendisine yönelik istismarını kayda alan A.E.Y. geçen 6 Mart günü Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Savcılık başvurusunda, Tarhan ile yaptığı görüşmenin ses kaydı da yer aldı. Ancak soruşturma süreci ağır ilerledi.

Savcılık başvurusunun üzerinden 52 gün geçmesine karşın A.E.Y. ifadeye dahi çağrılmadı. İçinde bulunduğu bunalımdan kurtulamayan genç 29 Nisan günü, ailesi ile birlikte kaldığı 15. kattaki evin penceresinden atlayarak intihar etti.

 

 

SAVCILIK TAHLİYEYE İTİRAZ ETTİ…

Genç adamın intiharı sonrası savcılık soruşturması hızlandı. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Tarhan, suçlamaları kabul etmedi. Tarhan hakkında, ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi ile dava açıldı. Tarhan 1 Mayıs günü tutuklanarak cezaevine konuldu. Tarhan hakkında açılan dava Edirne 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlandı. Ancak davanın 8 Ağustos’taki ilk duruşmasında Tarhan tahliye edildi.

Bayramdan hemen önce gelen tahliye kararı tepkilere neden oldu. A.E.Y. nin ailesi adına mahkemeye itirazda bulunuldu. Öte yandan savcılık da Vedat Tarhan hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmasını istedi.

 

MAHKEME YENİDEN YAKALAMA KARARI ÇIKARTTI…

Edirne 2. Ağır Ceza Mahkemesi, savcılığın yaptığı itirazı aynı gün değerlendirdi. Mahkeme, dosyada delillerin tam olarak toplanmadığını, tanık olarak gösterilen bazı kişilerin ise henüz dinlenmediğine işaret etti. Mahkeme, Tarhan’a yönelik tutukluluğun devamı yönünde karar verilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

 

Edirne 2. Ağır Ceza Mahkemesi 16 Ağustos’ta aldığı kararla, teyzesinin kızının 9 yaşındaki oğlunu 18 yaşına kadar istismar eden ve intiharına sebep olan Vedat Tarhan hakkındaki tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılması talebini kabul etti.

Mayıs ayında tutuklandıktan sonra Ağustosta tahliye edilen Tarhan, savcılığın çıkardığı yakalama kararıyla önceki akşam saatlerinde Çanakkale’de yakalanarak tutuklandı ve Çanakkale E Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş