İKİ YENİ YATIRIM İÇİN DÜĞMEYE BASILDI..!

İKİ YENİ YATIRIM İÇİN DÜĞMEYE BASILDI..!
Yayınlama: 18.11.2023
Düzenleme: 19.11.2023
1.470
A+
A-

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Lapseki’de Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ve Çan Fen Lisesi’nin yeni hizmet binalarının Aralık ayında ihaleye çıkarılarak kısa sürede faaliyete geçmesinin planlandığını açıkladı…

 

Çan ve Lapseki’nin ihtiyacı olan iki hizmet binası, Aralık ayında ihaleye çıkarak yapımına başlanacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, öncelikli Çan’da Fen Lisesi’nin ihtiyacı olan yeni hizmet binası ile eğitim kalitesinin ve sosyal imkanların artırılmasının öngörüldüğünü belirterek; “Çan Fen Lisesi’nde 24 derslikli yeni bir okul binasına ek olarak, 200 kişilik öğrenci pansiyonu ve spor salonu inşa edilecek. Çanakkale başta olmak üzere, Türkiye’nin dört bir yanından belirli bir başarı kıstasını geçmiş öğrencilerin eğitim göreceği alanların da tüm ihtiyaçları karşılar vaziyette olması bizler için önemli. İçerisinde yemekhaneden, bilgisayar dersliğine, kütüphanesinden, laboratuarlarına kadar her türlü teknik altyapı son teknolojiye göre kurulmuş olacak. Bunun yanında yatılı bir okul olma özelliği de olan Çan Fen Lisesi’nde sosyal donatıların da ihtiyaçları karşılaması gerekiyor. Bu kapsamda spor salonuna ek olarak 3 bin 800 metrekarelik bahçe ve halı saha da proje kapsamında olacak. Öğrencilerimiz, her imkana ulaşarak eğitimlerini rahat bir ortamda sürdürebilecekler” dedi.

 

Lapseki’de ise yeni ilçe emniyet müdürlüğü binasının yapımı için yine Aralık ayında ihaleye çıkılacağını belirten Gider; “Zemin + iki kat olarak yapılacak yeni emniyet binası, gelişmekte olan Lapseki’nin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte olacak” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş