İKİSİ DE ŞOK OLDU..!

Bisikletle gezerken biranda karakolluk olan genç neye uğradığını şaşırdı. Hem bindiği bisiklet çalıntı çıktı hem de sahibinin eski iş arkadaşı olduğunu öğrenince çiftte şok yaşadı…

İKİSİ DE ŞOK OLDU..!
Yayınlama: 08.06.2017
6.953
A+
A-

Yaklaşık 15 gün önce Çataltepeliler Lokalinin arkasında bulunan apartmanın girişinden çalınan bisikletinden umudunu kesen vatandaş, büyük bir tesadüf eseri bisikletine kavuştu ama eski bir arkadaşını kaybetti.

 

Önceki gece İsmetpaşa Mahallesi stadyum arkasında ki cadde yürümekte olan İsmail Sazanoğlu, yanından geçmekte olan bisikleti tanıdı. Bir hamleyle kendisine ait çalıntı bisikleti ve üzerinde ki şahsı yakalayan Sazanoğlu’nun sevinci bir anda şaşkınlığa dönüştü. Çünkü bisikleti kullanan eski bir iş arkadaşıydı.

 

Bisikleti kendisinin çalmadığını söyleyen Vedat isimli genç, arkadaşına tüm yalvarmalarına rağmen kurtulamayınca polis geldi. Polisi karşısında gören hırsızlık zanlısı bu defa görevli memurlara yalvararak kendisini bırakmalarını istedi. Başarılı olamayınca ise iki gözü iki çeşme hüngür hüngür ağlamaya başladı. Şüpheliyi teselli etmekte karakola götürmekte polislere kaldı.

 

Olayın aslı karakolda alınan ifade ile ortaya çıktı. İsmi Vedat olan ve Çanakkale’de çoğu kişi tarafından tanınan saf kalpli gencin, bisikleti bir madde bağımlısından 20 liraya satın aldığı öğrenildi. İsmail Sazanoğlu, eski arkadaşını affederek şikayetçi olmazken polis, 1000 liralık bisikleti çalıp 20 liraya satan uyuşturucu bağımlısının peşine düştü.

 

Bisiklet hırsızlığının, çalması ve elden çıkararak paraya dönüştürmesi kolay, takibi ise zor olduğu için uyuşturucu müptelaları tarafından sıkça kullanılan bir yöntem olduğu bildirildi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş