İnsan Gibi Hastaneye Koştu..!

Çok sayıda hayvanının zehirlendiği Çanakkale’de bir sokak köpeği Devlet Hastanesine gelerek polikliniklerin önünde adeta insanlardan yardım istedi…

İnsan Gibi Hastaneye Koştu..!
Yayınlama: 04.02.2017
8.608
A+
A-

İnsanların hayvanlardan daha vahşileştiği günümüzde masum canlılara yönelik şiddet artarak devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Lapseki’de başı kesilerek öldürülen bir kedi bulunmuş ve daha öncede defalarca tekrarlanan bu olay hayvan severleri ayağa kaldırmıştı. Bu vahşetin yankısı dinmeden bu defa Çanakkale merkezde çok sayıda sokak hayvanı zehirli et ile katledilmişti. Daha öncede çok kez yaşanan bu vahşetin faillerinin yakalanması için çok yönlü soruşturma devam ediyor.

 

Poliklinik kapısında yardım bekledi…

 

Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen masum canlılar yine de insanlardan yardım bekliyor. Daha önce Tatvan’da doğum sancısı çektiği için Aile Sağlığı Merkezi’ne giderek yardım isteyen sokak kedisinden sonra benzer bir olay Çanakkale’de yaşandı. Çok sayıda hayvanın zehirlenerek öldürüldüğü kentte bir sokak köpeği Çanakkale Devlet Hastanesi’ne geldi.

 

Poliklinik girişine yatan ve uzun süre yardım dileyen gözlerle sessizce vatandaşlara bakan Alman kurdu cinsi köpek, ilgi odağı oldu. Zehirlenmiş olabileceği düşünülen ve hafifçe inildeyen köpeğe bazı vatandaşlar yiyecek ve su vererek şefkat gösterdi. Sahibi hastanede olduğu için beklediği düşünülen ancak bulunamayan köpek için Çanakkale Belediyesi yetkililerine haber verildi. Uzun süre aynı yerde kalan köpeğin daha sonra akıbetinin ne olduğu öğrenilemedi.

 

Hamile kedi sağlık merkezine geldi…

 

Bitlis’te bulunan Tatvan Aile Sağlığı Merkezi benzer ilginç bir olaya şahit olmuştu. Çevrede dolaşan hamile bir sokak kedisi sağlık merkezinin kapısında uzun süre miyavlayarak yardım istemiş daha sonra içeri girmişti. Bölgedeki veterinerlik birimine teslim edilen kedinin doğum zamanı geçtiği için acı çektiği anlaşılmış ve uzman veteriner gözetiminde ameliyat edilerek 4 sağlıklı yavru dünyaya getirmesine yardım edilmişti.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş