İŞTE ANADOLU KADINI..!

Tarım arazisinde başlayıp ormana sıçrayan yangında 15 dönüm arazi küle döndü. Alevlerin arasında kalarak yaralanan yaşlı kadın, ne evini nede hayvanlarını terk etmeyerek yardım teklifini geri çevirdi…

İŞTE ANADOLU KADINI..!
Yayınlama: 11.07.2017
4.586
A+
A-

Ezine İlçesi’nde, tarım arazisinde çıkan yangın, ormanlık alana da sıçradı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, Ayvacık Orman İşletme Müdürlüğü, Ezine Orman İşletme Şefliği ile Ezine Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Söndürme çalışmalarına bir helikopter de destek verdi.

 

Alevler havadan ve karadan müdahale ile 3 saatte güçlükle söndürülürken 10 dönüm tarım arazisi ile 5 dönüm ormanlık alan küle döndü.

 

Yangında, Müzeyyen Evcimen’e (72) ait bir ev, depo ve hayvan barınağı da alevlerden zarar göründü. Evcimen’in yangını söndürmeye çalışırken ellerinde ve yüzünde hafif yanıklar oluştu. Hıçkırıklara boğulan yaşlı kadın hastaneye götürülmek istense de tedaviyi kabul etmedi. Bayramiç Kaymakamı Ramazan Kendüzler yangından zarar gören Evcimen ailesini ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.